Melding fra Riget…

Dagen startede kl. 06.00 da Esther skulle ind til en ny blodprøvetagning. Esther og hendes far, stod vanen tro på bioklinisk ambulatorium KL 07-10 som så mange gange før. Men der må være sket en fejl, for det var ikke lagt nogen seddel/bestilling på blodprøve ind. Det betyder, at der ikke kan tages nogen blodprøve, ingen arme ingen kager. Lasse måtte ringe hjem til mig for at få oplyst nummeret på Børne Semi intensiv, på riget for, at bede dem lægge prøven ind. Så stod de der, og ventede…

Det var simpelthen bare for meget, vi er jo selvsagt edder spændte på, at få resultatet os finde ud af om Atat er faldende… eller vi skal hoppe i bilen og køre mod riget til indlæggelse. Ja det er heldigvis kun en lille ting, og det kan fixes – men det er sku træls for at sige det på pænt jysk. Vi gør alt hvad vi kan for, at leve op til vores del af planen, og så er det MEGA uheldigt, at bagvagten på riget ikke lige er mere vågen. Øv.

Lasse og jeg tog en rask beslutning tidligt i morges, eftersom vi ikke aner hvad dagen bringer, at vil ikke vil lade dette her ”Setback” ødelægge alt for mange af vores påskeplaner. Vi skulle have været inde og se biograffilmen Peter Kanin i dag, men det når vi ikke hvis vi skal køre til Sjælland i eftermiddag. Vi ville forsøge om vi kunne tage en tidligere forestilling så vi alligevel kommer i biffen. Vi købte simpelthen nye billetter og må håbe at de gamle kan refunderes. Hvis ikke så er det lige meget. Vi insisterer på, at vi nogle gode oplevelser sammen, for vi har sku pt ikke så mange gyldne øjeblikke. Så dem skaber vi selv.

Det er vigtigt for os, at Johan mærker vi gør alt for at have en normal hverdag. Når påskeferien er forbi skal han ikke stå kun med et minde om at vi var indlagte igen. For det er hele familien der bliver påvirket, når et barn indlægges. Hverdagens gang bliver ændret, og planerne ændres og der vises hensyn og gives plads til behandlingen. Hold nu k…, hvor er det hård for Johan at få væltet korthuset gang på gang. Det er så frustrerende, at se hvor ked af det han bliver og vi forstår ham godt. Der bliver lige uddelt ekstra mange kram og vi har en meget stor JA hat på. Stort set alt kan lade sig gøre, og vi prøver at skrabe så meget lykke til ham og os som muligt.

Sidste gang Esther var indlagt, var drøn hårdt for ham. Vi har besluttet ikke at tage Johan med denne gang. Det griber ind i hans liv på en unfair måde og vi må tage nogle valg på hans vegne som tjener ham bedst. Han har efterhånden set nok hospital og oplevet Esther hav været oprevet i situationer, som Johan simpelthen bare ikke skal være en del af. Der er heller ikke altid plads, overskud og opmærksomhed nok til ham på de betingelser vi er under når hans søster er indlagt. For at skåne ham denne gang så har vi aftalt med hans onkel og tante, at han må sove hos dem i nat, hvis vi skal afsted til riget. På den måde behøver vi ikke aflyse et planlagt sommerhus besøg hos en kammerat fra klassen. En aftale Johan har glædet sig og set frem til længe. Det ville simpelthen være ærgerligt hvis det måtte aflyses. Så vi håber på at vi kan få enderne på alle aftalerne til at nå sammen… men lad os nu vente og se hvad dagen bringer.

Det bliver helt sikkert hårdt at være fra hinanden (Rettelse: hårdt for mig) For Johan får det så sjovt og godt, at det er langt den bedste løsning for ham. Jeg under ham alle de gode oplevelser for det har han i den grad fortjent. Det har bestemt heller ikke været nogen dans på roser for Johan.

Vi holder vejret og beder til at Alat er faldet og at vi får lov til at behandle hende hjemmefra, vi vil langt hellere blive i Aalborg, for vi ved at vi sikkert ryger direkte i isolation for mistanke om smitte, indtil de har svarene på fæceesprøverne. Kan nogen bebrejde os, at vi fortrækker at være hjemme hos os selv i stedet for på et hospital? Især set i lyset af at der ikke er nogen behandling mod maveonde, så lige pt. Er Esther og vi bedst tjent med at regulere medicinen, tage blodprøve check herfra Aalborg og daglig kontakt med lægerne på riget.

….Fortsættelse….

Så kom meldningen fra Riget, Alat steget med 10 –  vi smutter lige en tur til Riget – God påske… ses!


4 kommentarer on Melding fra Riget…

 1. Marianne
  28. marts 2018 kl. 17:37 (2 år siden)

  Så meget ØV for Jer.
  Kan være vi ses -Sabrina og jeg skal være på Riget tirsdag- torsdag i næste uge. Skal overnatte på patienthotellet fra mandag til tirsdag.
  Rigtig mange gode ønsker for Jer.
  Kram fra Marianne

  Svar
  • Karen Heidelbach
   29. marts 2018 kl. 11:12 (2 år siden)

   Kære Marianne,
   det ville være hyggeligt om vi kunne nå at ses, men for Esthers skyld håber jeg inderligt at vi er hjemme på det tidspunkt. Alt held og lykke til jer.

   Svar
 2. Isabel
  28. marts 2018 kl. 21:11 (2 år siden)

  Knus og de bedste tanker til jer❤️ Alt er aftalt og vi glæder os til at få Johan på besøg i morgen ☀️

  Svar
  • Karen Heidelbach
   29. marts 2018 kl. 11:10 (2 år siden)

   Tak Kære Isabel,
   Det betyder bare alt for os at vi ved Johan er i de bedste hænder hos jer…
   Tak endnu engang. Kh karen & Co

   Svar

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *