Heroes and Stars Legatet

Nu kan du købe de smukke Heroes & Stars støttearmbånd og T-shirt til fordel for Organdonation ja tak! og samtidig være med til at hjælpe og gøre en forskel for familier der er ramt af alvorlig kroniske sygdomme som følge af organsvigt.

Støttearmbåndet er en del af Heroes & Stars Legatet og bag det smykke armbånd ligger det stærke budskab om at vi alle kan blive hinandens helte og stjerner – ’Heroes’ udgør de helte, der tager stilling og siger ’ja tak’ til organdonation – for vi kan alle redde liv og være helte for hinanden. ’Stars’ er de uundværlige donorer, der redder menneskers liv, og selv ender som stjerner på himlen.

Derfor uddeler Patientforeningen Organdonation – ja tak! hvert år Heroes & Stars Legatet på 10.000 kr og skal støtte de hårdest ramte danskere og deres familier i en svær tid samt at sætte fokus på organsvigt og den livstruende kroniske sygdom, som ofte rammer disse mennesker og deres familier. Læs mere om legatet

Legatet tildeles én person, der har fået livet sat på pause som følge af organsvigt. Det kan være personer, der venter på et nyt organ – og som har været syg i flere år, eller som har stået på ventelisten i flere år, eller som stadig efter transplantationsforløbet oplever sygdom, indlæggelser og modgang.

I år tildeles Heroes and Stars prisen til Bastian på 12 år, der er født uden nyrefunktion. Han fik sin farbrors nyre da han var blot 1 år gammel! Nu har han brug for en ny nyre igen. Bastian bruger derfor meget tid på hospitalet og væk fra sine kammerater, han ønsker sig hjælp til at holde kontakten til sine venner.

Ved at bære armbåndet viser du din sympati og at du støtter op om disse familier i deres svære situation. Der er ikke ret meget fokus på disse familier og de vilkår de lever med under deres sygdom. De er oversete i samfundet og ”under radaren” og er en gemt gråzone af mennesker, der ikke er flankeret af en stor mediebevågenhed eller en landslækkende kampagne, der kulminere i et kæmpe indsamlings- og Gallashow til fordel for dem.

Du kan være med til at lave om på det ved at sprede det vigtige ved at dele dette opslag, købe støttearmbåndet og tage et billede af dig selv og dit Heroes & Stars armbånd eller T-shirt – og del det på Facebook eller Instagram. Husk at tagge dit opslag med: @organdonationjatak #heroesandstars #organdonationjatak

Man kan at indstille en kandidat til Heroes and Stars igen i 2020, hvor vi endnu engang åbner op for indstillinger. Indtil da kan man læse mere om legatet på vores hjemmeside og købe en flotte støtte armbånd og T-shirts – så er man med til at gøre en forskel for de familier, der er hårdt ramt af organsvigt.

Køb støttearmbånd og T-shirt Her på Organdonation ja tak`s Hjemmeside 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *