Book et Foredrag

Book et personligt, inspirerende og livsbekræftende foredrag med Karen Heidelbach, stifteren bag Cancerfamilie.dk & medstifter af Patientforeningen Organdonation ja tak!

Mød blogger, debattør og Vinder af ildsjæleprisen Dansk patient Award 2019 på folkemødet på Bornholm. Karen er både udannet bisidder og rådgiver i Håb og Motivation, ved Center for Frivilligt Socialt Arbejde, der er en selvejende institution under Social- og Indenrigsministeriet. Karen har desuden fulgt en serie på 5 foredrag og modtaget undervisning v/ Aalborg Universitet inden for pårørendeområdet.

Verden ændres på et øjeblik, datteren blot 18 måneder, får leverkræft og derefter indstilles på ventelisten til organtransplantation. Familien oplevede på egen krop, at alvorlig sygdom og organsvigt pludselig kan blive et af livets ufrivillige livsvilkår for os alle. Under datterens lange sygdomsforløb stiftede hun og hendes mand, Patientforeningen Organdonation ja tak!

  • Hør om deres frivillige arbejde og det seneste initiativ, ” Heroes and Stars Legatet” på 10.000 kr. som de hvert år uddeler til en familie, der er ramt af kronisk sygdom og organsvigt, med ønsket om, at hjælpe andre i samme situation som dem selv.
  • Oplev det personlige, inspirerende og livsbekræftende foredrag om, at rejse sig og accepter et nyt liv med sygdom, sorg over de ændrede livsvilkår, der følger med ved en livskrise. I dag er Karen stolt cancermor, foredragsholder, blogger og debattør og bruger nu sin nye styrke og viden til, at hjælpe andre med at finde glæde, fodfæste og et nyt afsæt i livet.
  • Bliv klogere på hvordan man håndterer alvorlig krise og udnytter den styrke og de resurser, der bliver til rådighed og få konkrete bud på, hvordan man omsætter svær modgang til et personligt positivt drive, både privat og i arbejdslivet.
  • Karen oplever udover datter kræftdiagnose også kort efter datterens livgivende levertransplantation, at miste både sin far, storebror og moren efter mange års sygdommen KOL inden for blot få år. Med afsæt i den store personlig sorg, erfaring og empati, har hun specialeret sig i, at forstå krisens og sorgens reaktioner og i at støtte og vejlede forældre og pårørende til børn og unge med alvorlig kronisk sygdom og senfølgeskader efter kræft og organtransplantation.
  • Pasioner er at rådgiver familier og driver netværksgruppe for forældre til alvorligt syge børn på Facebook. Foredraget handler Bl.a om at forstå den sorg, der ligger bag sygdom og om, at drive en frivillige patientforeningen. Foredraget er for alle og de berørte familier og deres pårørende, for fagfolk og sundhedspersonale, institutioner og uddannelsessteder, så de kan tilgå give familierne med mere viden og give den optimale hjælp, støtte og behandlingen til hele familien.

Ring hør mere om mulighederne for et skræddersyet foredrag til med afsæt i jeres ønsker, behov og interresseområder. Har du lyst til, at jeg kommer forbi din arbejdsplads, kundeaften, event, lokale bibliotek, menighedsråd eller patientforening, fagforening, skole og kursus-konsulentvirksomheder YOU Name it…

 

For nærmere information ring på 30 98 80 00 og book dit næste foredrag