Om mig

Om-mig

Mit navn er Karen Heidelbach og er 43 år gammel. Jeg er gift med Lasse, som er online konsulent, og vi er forældre til Johan på 10 år og Esther på 6 år.

Siden 1999 har jeg arbejdet i skønhedsbranchen som kosmetolog og selvstændig frisør. I 2011 blev jeg uddannet sundhedsservicesekretær på handelsskolen. Efterfølgende fik jeg i 2014 job som sekretær med receptionist funktion ved Aalborg Kommune, forebyggelses og – udredningsspecialet. Der udreder og behandler børn for forskellige udfordringer, psykisk som fysisk. Her var jeg ansat indtil vores datter får konstateret Hepatostom, en sjælden leverkræft.

De seneste år har jeg tilbragt på ”orlov med alvorligt sygt barn, på ubestemt tid”, hvor jeg har passet vores datter og sammen med Lasse navigeret vores familie i gennem et alvorligt kræft og transplantations forløb.

Mit hjerte banker for min blog http://www.Cancerfamilie.dk. Her arbejder jeg som tekstforfatter og laver rådgivning og konsulentarbejde. Jeg samarbejder med Kræftens bekæmpelse, og har medvirket i et oplæg på Social Media Week for dem. På deres hjemmeside linker de direkte til mig blog. Jeg har Bl.a. været ugens fighter for Kræftensbekæmpelse og Århus Universitets Hospital`s på deres Instagram profiler. ligeledes er jeg stolt og beæret over, at Børnecancerfonden vidergiver en af mine artikel til rådgivning, af forældre på deres hjemmeside og at De Danske Hospitalsklovne bruger mit blogindlæg, om vores erfaringer med klovnene på deres hjemmeside.

I 2015 stifter Lasse og jeg Organdonation ja tak! Vi arbejder Bl.a. for vores 8 Hjertesager og for, at gøre en forskel og forbedre livsvilkårene for de børn, unge og voksne, der bliver ramt af alvorlige og kroniske sygdomme og som er berørte af organdonation. Jeg elsker, at arbejder med projektledelse, fundraising. PR, presse og medie håndtering.

Jeg har givet utallige interviews til radio, Tv2 Nyhederne Go` morgen og Go` aften Dk, samt DR aftensshow flere gange – ligeledes kan presseside læse artikler fra Berlinske tidende, Kristeligt dagblad og div. Magasiner, hvor jeg fortæller om vores historie og deler mine erfaringer fra kræft verdenen og deler min holdninger om organdonation. Desuden deltager jeg gerne i debatter og debuterer som forfatter og foredragsholder i 2018.

Har man skulle have lyst til at lave, at et samarbejde med mig, er man meget velkommen til, at kontakte mig på mail.

Du kan følge mig, & Cancerfamilie på Facebook & på Instagram