Bogen mod til succes

Bogen mod til succes fra Politikkens forlag er en bog til alle dem, der trænger til et kærligt velment spark bagi. Den motiverer og inspirere til at kridte skoene og komme ud af start hullerne. Med en ærlig og real tone, forklares læseren de forhindringer der kan lægge til grunde for at turde tage hul på forandringen, det skal til når man gerne vil ændre noget i sit liv. Umiddelbart skulle man tro at bogen kun henvender sig til erhvervs og forretningens folk.

Mod til succes henvender sig ligeledes til mennesker, som enten føler de er kørt fast i deres liv og til dem der ønsker forandring. Dem, der ikke er tilfredse og gerne vil have mere ud af livet, og som tænker – det her må da kunne gøres bedre og anderledes. Men også til mennesker på vej ud af en periode med livskrise/udfordringer og stilstand i den personlige udvikling, der har mistet modet og troen. Eller som står over for nye udfordringer, men mangler konkrete værktøjer til at komme i gang.  Den samler op, hvor man sidst, enten frivilligt eller ej, slap sit ønske om at udnytte sit fulde potentiale. Nogle gange bliver man nemlig forhindret i at opnå den succes man forventede eller håbede på. Enten sabotere man den selv, eller så lader man andre gøre det for en.

Bogen tager dig i hånden, og guider dig igennem faserne i forandringens 10 bud. Jeg syntes, Soulaima Gourani rammer plet med sin ærlige og kontante skrivestil. Der ikke pakket noget ind og rådene er kort og præcise og ikke mindst brugbare. Soulaima Gouranis deler ud af personlige historier og oplevelser og de krydres med fortællinger om de spændende mennesker, hun har mødt i sit liv. Det, i sig selv er inspirerende og en god grund til at læse bogen. Denne bog er nærværende, realistisk og spækket med AHA oplevelser, i en sådan grad at man ikke kan undgå, at føle sig opløftet og inspireret bagefter. Den prikker og provokere ens komfortzone og vækker et naturligt ønske og en tro på, at man faktisk selv er i besiddelse styrken og evnerne til at starte forandringen hos sig selv.

Bogen er en slags mental stok til at enten rejse sig op ad eller støtte sig til, mens man mobiliserer sig og samler kræfter. Den er et mentalt spark bagi og efterlader læseren med favnen fuld af lyst, tro og positiv overskud. Når bogens sidste side er vendt, føler man sig beriget med ny viden og godt klædt på til forandring… og det er et rigtigt godt afsæt at handle på, sætte sig nye mål og have mod til succes… og Fremfor alt, giver bogen håbet tilbage…