6 årsdag for levertransplantationen

Der er nogen, der har fejret 6 års dag for sin levertransplantation! Nogle gange forstår jeg ikke helt at jeg er mor til denne lille skønne skabning eller at det er seks år siden at hun blev transplanteret på rigshospitalet!

I weekenden var det 6 år siden hun modtog livets gave. 6 år er der gået siden hun lå på operationsbordet og vi ventede en evighed på at høre nyt fra kirurgerne. Det tager ikke lang tid for os at genkalde dagen, og at blive ført tilbage minderne og følelserne fra dengang, for kroppen husker det, som var det i går. Det er de vildeste minder og de største følelser, der på godt og ondt der bliver aktiveret hvert år på årsdagen. Vi er  fyldt med glæde og taknemmelighed over, hver dag vi får sammen og at vi hverdag kan række ud og give hinanden et kram.

Husk, at nyd alt det du sætter pris på og tag det ikke forgivet. Endnu en årsdag og endnu en mulighed for at reflektere eftertænksom med ambivalente følelser. For jeg ved, at der et sted sidder en familie med en helt anden situation end vores. Den familie er i evig sorg over deres enorme savn til deres kære de har mistet.  Jeg har den dybeste respekt for familien og taknemmelig for det valg de traf, da de og deres kære tog stilling til organdonation.

”Intet er smukkere end når livet deles mellem to sjæle” – Karen Heidelbach

Læs mere om mine tanker og reflektioner fra tidligere årsdage her http://cancerfamilie.dk/5-aars-dag-for-esthers-levertransplantation/

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *