Esthers sygdom ændrede alt

NytmigogestherFoto. Petra Theibel Jacobsen, Kristeligt Dagblad.

Denne artikel er den anden i den serie af artikler, cancerfamilie.dk medvirket i denne uge. Den bliver bragt i forbindelse med en stor nyhedshistorie, om søskende til kræftsyge børn, der i dag bliver bragt i Kristeligt Dagblad. Artiklen forklarer, om det at være barn i en kræftramt familie og om hvordan det påvirker hele familien, og som fint beskriver hvilke udfordringer og konsekvenser, det har. Læs begge artikler her, nederst på bloggen.

Læs med her,  når journalisten Maja Funch endnu engang så fint beskriver den verden, min familie og jeg befinder os i. Set med vores søn Johans øjne. Endnu engang åbnes døren ind til vores verden og giver et helt unik indblik i en så ellers lukket verden. Maja sætter nærværende og vedkommende ord på vores liv og beskriver vores tanker og oplevelser igennem Esthers sygdomsforløb. En periode hvor ventetid, drømme og håb, flød sammen til et magtesløs mareridt der siden har været vores liv og virkelighed igennem de sidste to år. En virkelighed vi ikke kan ændre.

Følg med her på min blog i denne uge, hvor Maja Funch og jeg inviterer dig med på en rejse ind i en anden verden, en tidrejse til en parallel verden, milevis langt fra din almindelige hverdag og virkelighed. Og så alligevel ikke. Desværre bliver denne verden et mareridt for mange familier hvert år…

Jeg glæder mig til sammen med Maja Funch & Kristeligt Dagblad, at sætte fokus på børn, søskende og de familier, der hvert år rammes af alvorlige livstruende sygdomme i Danmark. Læs de to artikler her.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/vi-var-ikke-engang-med-til-johans-foerste-skoledag

http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/alvorlig-sygdom-smitter-i-familien

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *