Calling Nordjylland! Ny Netværksgruppe i Aalborg

”Børnekræftfamilier”  – netværksgruppe under Kræftens Bekæmpelse, Nordjylland

Vi er en gruppe familier, der har dannet netværksgruppen ”Børnekræftfamilier” under Kræftens Bekæmpelse i Nordjylland. Vi samles i Kræftens Bekæmpelse hus i Aalborg, Steenstrupsvej 1, 9000 Aalborg. I den forbindelse byder Kræftens Bekæmpelse ind med en række temaaftener med forskellige temaer, hvor der er faglighed på banen både for børn og voksne, men der bliver også plads til leg og snak og et gratis måltidmad.

Første Temaaften er:

Torsdag den 9. november kl. 17-20 på Steenstrupsvej 1, 9000 Aalborg

”Erkendelse – fra undtagelsestilstand til den skrøbelige freds proces”

Vi er en gruppe familier, som har manglet et sted at samles i tiden efter kemo behandlingen af vores barn. En gruppe, hvor vi, kemobarn, søskende og forældre kan snakke om glæder og sorger og søge råd hos hinanden. Vi har oplevet, at have stået lidt alene og har manglet hjælp og faglighed, både når vejen tilbage til en ny hverdag skulle findes samt, når samarbejdet med kommune og skole har slået knuder.

Netværksgruppen og Tema aftenerne er for både Far, Mor, søskende og afsluttet kemobarn.

Kræftens Bekæmpelse står for maden ved temaaftenerne, så husk at tilmelde jer. Eneste krav er, at barnet er afsluttet kemobehandling, samt fik diagnosen, da det var under 18 år -også selvom det er flere år siden.

Tilmelding og spørgsmål: Helene Dissing 21482423/ heleneengedal@hotmail.com

Ses vi?

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *