Efterlysning – Familier søges…

Kære Alle sammen!
Jeg håber I har lyst til, at hjælpe disse Sygeplejerske studerende. De skriver en bacheloropgave de har valgt, at de vil undersøge hvordan søskende til en kræftramt oplever forløbet, og om de mener de får den hjælp de har brug for.

De skal derfor have en masse narrative fortællinger fra mennesker, som har/har haft en søskende der har været syg med kræft, hvor de fortæller om forløbet og hvordan de havde det, samt om de følte de fik den tilstrækkelige hjælp.

Jeg håber I vil hjælpe det er et vigtig emne at få belyst. Deler derfor deres forespørgsel..

Vi har brug for jeres hjælp – vi er 3 sygeplejestuderende der skal skrive vores mini-bachelor. Emnet vi har valgt er, at undersøge søskendes oplevelse af, at have en syg bror/søster. Derfor har vi brug for en fortælling af, hvordan det er/har været at have en søskende med kræft.
I skal fortælle det som i oplevede under og efter forløbet, og som i tænker tilbage på – altså det der fyldte meget for dig/jer – fortæl direkte fra hjertet, vi har brug for fortællinger som er ærlige og beskriver hvordan det er, at være en søskende på sidelinjen.

Vi vil meget gerne at fortællingen indeholder fakta som:

– Din alder dengang
– Din bror/søsters alder dengang
– Din alder idag

Længden på fortællingen er helt op til dig selv, bare den beskriver de ting der fyldte for netop dig.

Har i nogle spørgsmål skriver i bare til os på: 242625@via.dk – samme adresse skal fortællingen sendes til. Vi skal have jeres fortælling senest 13/11- 2017.
Tusinde tak på forhånd! 🙂

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *