De Danske Hospitalsklovne

img_7722klovne

Danske Hospitalsklovnes nyhedsbrev blev forleden udsendt til mere end 20.000 modtagere. Cancerfamilie.dk er stolte af, at være en del af nyhedsbrevet og som bidrager med flere uddrag fra Bloggen…

De tog kontakt til mig efter jeg havde skrevet et blog indlæg, om det helt særlige bånd, som udviklede sig imellem Esther og hospitalsklovnen Prinsesse Plaster i den tid Esther var indlagt på A20 i Skejby, mens hun modtog kemobehandling under sit kræftforløb. De ville gerne have lov til at benytte et billede af Esther og Prinsesse Plaster i deres næste nyhedsbrev og samtidig bruge uddrag fra bloggen til at fortælle andre om hvordan Klovnene hjælper og gør en forskel i familiernes liv.

Jeg er glad for at kunne hjælpe dem. Jeg syntes det er så rart, at kunne give lidt tilbage til de fine mennesker, der fik smilet fra hos os så mange gange. Jeg ved, at jeg ikke er alene om, at sætte pris på deres arbejde. For de hjælper så mange børn og unge og deres pårørende, hver eneste dag året rundt. De er der for børnene når dagene er lange og svære, når det gør ondt og børnene er bange.

De Danske Hospitalsklovne giver et lille smil på læben i en svær tid. I linket herunder kan du læse hvordan de har påvirket vores oplevelse af, at være indlagt på A20 Børneonkologisk afd. på Skejby… Læs eller genlæs mit tidligere blog indlæg om De Danskehospitalsklovne.

Heldigvis er det kun når vi er til kontrol på Rigshospitalet at vi møder Hospitals klovnene, som på fotoet her ovenfor, da vi tilfældigt møder to søde klovne som hjælp Esther med at få taget en blodprøve, med deres hjælp og sjov, gik det bare så meget nemmere. De er simpelthen bare guld værd!

Læs cancerfamilie.dk fine omtale i  De Danske Hospitalsklovnes nyhedsbrev lige her…

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *