GO`Morgen Danmark

150916esther-13sandkasseKøbenhavn tur/ retur…
Vi ender vores pænt hektiske uge tilbage i København, tilbage til en tur i medie karrusellen… Endnu en gang ender vi tilbage i sofaen, hvor vi fik vores allerførste tv-debut. Denne gang med nye værter og denne gang i deres weekend udsendelse. Vi er glade for, at de vendte tilbage, på vores henvendelse for langt tiden. Jeg havde egentligt forventet havde syltes vores ide, på samme måde som Aftenshovet havde holdt os hen… men jeg må konstatere, at mediebussen kører efter en anden køreplan end jeg gør. I medieverden kan man åbenbart ikke planlægge noget i god tid, men aktuelle nyheder i ”underholdnings og hverdags historier” kun er aktuelle i det omfang, at den gode historie passer ind i ugens andre nyhedshistoriestrøm. Jeg må antage, at vores historie dumper ned i danskernes lørdags kopkaffe, som en” feeling good – det endte jo godt/ som i, godt det ikke er mig” historie. Ja, vil skulle nødigt give danskerne deres morgenkaffe galt i halsen, ved at tale for meget om, at de selv kunne komme i den situation en dag.

Vi glæder os helt vildt til, at gense holdet bag GO` Morgen Danmark og glæder os til, at fortælle vores historie og lave en opfølgning på Esther og vores families forløb. Det tager selvfølgelig også udgangspunkt i vores organisation Organdonation – Ja tak! I vores underskrifts indsamling om, at få indført formodet samtykke i Danmark og sætte fokus på, at forbedre vilkårene for de 450 mennesker, der hvert år kommer på venteliste til et nyt organ. Samtidig vil vi rigtig gerne fortælle danskerne, at der for første gang bliver afholdt international organdonationsdag, lørdag d. 8 oktober og går på gaden for, at indsamle underskrifter til vores underskriftsindsamling. Og samtidig fortæller danskerne, om vores arbejde, nemlig vores 8 hjertesager også er at finde lige her. http://organdonation-ja-tak.dk/om-os/ Og sidst mindst ikke mindst, at vi er et alternativ til statens etablerede informations metode, nemlig om Oplysning om Organdonation som er et initiativ, og er en offentlig organisation, der blev indviet i juni 2008 og finansieres via en bevilling på Finansloven.

Desværre når jeg ikke på gaden sammen med min mand Lasse i Århus, og samle underskrifter ind sammen med vores over 60 frivillige for sammen med dem, at vise danskerne at vi er den alternative løsning på at løse behovet for at hæve doner raten i Danmark, ved at fortælle at statens metode kan justeres og gøres endnu mere effektiv. Desuden er vi stolte af, at vore den første organisation i Danmark der tør komme med et konkret lovforslag om, at ændre den nuværende lovgivning. For det kan gøres meget bedre, end det vi tilbyder danskere på venteliste til et nyt organ i dag. Vi ryster posen, og giver et byd på, hvordan vi kan hæve doner raten betydeligt. Og melder os ind i kampen for, at forbedre og varetage denne oversete patientgruppes oversete behov.

Se med i morgen meget tidligt kl fra kl. 08.00 på GO` Morgen Danmark, når de sender live lørdag morgen… håber I sidder klar med morgen kaffen… Esther & Jeg er klar…

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *