#Århus universitets hospital

img_8468collage2

Så starter en ny uge. Hverdagen melder sig heldigvis igen efter et par noget anderledes uger. Esther er endelig tilbage i børnehaven efter to uger hjemme med kighoste. Det har været hårdt og det har tæret på alles kræfter. Nu er vi så småt ovenpå igen og Esther kan vende tilbage til børnehaven. Vi har alle trængt til, at hverdagen kunne genoptages.

Knapt nok er vi alle landet efter en vanvittig, spændende og hæsblæsende sidste uge, der bød på Organdonation ja taks allerførste event, før en ny uge banker på med nye spændende opgaver. En af dem jeg er mest spændt på er en der landede i min indbakke for kun et par uger siden. Nemlig en opfordring af Århus universitets hospital til at overtage deres Instagram profil i en uge. Betænkningstiden, var egentlig ikke så lang, for jeg vidste hvad jeg ville gå ind til. Min erfaring fra da jeg havde fornøjelsen af at overtage Kræftens Bekæmpelses Instagram profil, ville nok kunne give kunne give mig et godt sted at starte. Så på med skrive vanten endnu engang, og tage et tilbageblik på tiden på A20 Børneonkologisk afd. i Skejby. Jeg ved allerede nu, at det bliver hårdt at se tilbage på den tid. For det var af gode grunde det sværeste jeg nogensinde har oplevet. Det bliver noget af en hård omgang at se tilbage på, men samtidig tror jeg også måske vil kunne lærer noget at det? det vil ihvertfald give mig muligheden for, at se hvilken rejse vi har været på og hvor langt vi er kommet.

Så selv om jeg er træt oven på alt det arbejde og forberedelse, der skulle gøres i forbindelsen med vores event på den første nationale organdonationsdag og jeg stadig føler mig lidt jetlag efter sidste to rejser til København for at medvirke i Aftenshowet og i GO`morgen Danmark for, at tale om organdonation i forbindelse med, at vores sundhedsminister Sophie Løhde i sidste uge endelig præsenterede sit nye forslag om, at lade etiskråd genoverveje muligheden for, at indfore formodet samtykke i Danmark. Det faldt ned i vores turban som appelsin. For det er Bl.a. det min mand Lasse og jeg har arbejdet for med vores organisation Organdonation – ja tak!

Nu Jeg glæder mig til at fordybe mig i skriveriet, lukke verden og travlheden ude. Sætte mig ved tasterne med en kop the og lade tankerne flyve, og nyde regnen på vinduet. Jeg vil smile ved tanken om, at Esther og hendes veninde helt sikkert hopper i den største vandpyt de kan finde på børnehavens legeplads.

Jeg håber I vil læse med, når jeg dykker ned og genoplever minderne og historierne fra den gang og genser sygeplejerskerne, lægerne og hele personalestaben og sidst men ikke mindst hospitalsklovnene…

Jeg glæder mig til en ny travl og spændende uge, som jeg ved allerede byder på lege aftaler, hjemlig hygge og helt ude af tv verden – så hop med mig ind i en anden medie verden på Instagram… #auhdk

Følg med på Facebook, Instagram & på bloggen Cancerfamilie.dk

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *