Velkommen til cancerfamilie.dk på Facebook!

img_9152collage1

Kære alle sammen – Jeg har brug for jeres hjælp!

Cancerfamilie.dk er skabt med henblik på for at give et indblik i en lukket verden, og vise andre i den samme situation som ej, hvordan det er at være forældre til et barn med en alvorlig kræftdiagnose, der senere bliver levertransplanteret. Det er samtidigt mit ønske, at fortælle andre hvordan, alvorlige sygdomme påvirker familielivet og samtidig øge fokus og opmærksomhed på andre kroniske sygdomme og samtidig være med til at forbedre og sætte mere fokus på organdonation i Danmark.

Jeg håber denne Facebook side og min blog giver et indblik i hvordan, livet pludselig kan ændre sig på et øjeblik, og gennem min fortælling give håb og inspiration til de ny diagnosticerede forældre og familier og vise, at der er en vej igennem dette. Hvordan man lever sammen som familie til et kronisk sygt barn.

Cancerfamilie.dk formål er bl.a. at formidle støtte og vejledning til disse forældre, der er i den ulykkelige situation, at deres barn er alvorligt sygt. Enten om det er børn, der er ramt af kræft, nyresyge hjertediagnoser, transplanterede, cystisk fibrose, børnegigt eller galdevejsatresi og mange andre alvorlige sygdomme. Samtidig er det vigtigt for os at være med til at sætte fokus på disse andre oversete patientgrupper.

picframe-stemning

Uanset barnets diagnose og forløb så er der forældre, søskende og familier bag, som måske har eller får brug for støtte, og der kan have brug for lidt ærlig, positiv motivation til at tage en mil mere. Måske sidder der netop en familie derude nu, der kunne få glæde af lidt trøst, opmuntring eller motivation til at fortsætte deres kamp lige nu, uanset situation eller diagnose, så hjælp dem og del endelig gerne dette blogindlæg…

For jeg kan ikke gøre det alene, derfor har jeg brug for jeres hjælp. Hjælp os med at nå ud til endnu flere! . Du kan også støtte vores arbejde ved at dele vores Facebook opslag og blog indlæg. Men den bedste måde du kan hjælpe os er ved at syntes godt om cancerfamilie.dk Facebook side på ”syntes godt om” og HUSK også, at invitere alle dine venner på Facebook til at Synes godt om Cancerfamilie.dk
Det gør du ved at trykke på knappen “Inviter vennerne til at synes godt om denne side”, som du finder øverst på Cancerfamilien’s Facebook side.

Følg med på Cancerfamilie.dk på Facebook hvor du fremover kan læse nyheder, artikler og historier, der kan være med til at belyse og forbedre, livet som forældre til alvorligt syge børn. Der er vores ønske at være med til at hjælpe og gøre en forskel for disse familier, ved at formidle viden, støtte og  information igennem relevante blog indlæg.

Tusind tak for hjælpen & Rigtig god weekend til jer alle!
♥ Kærligst Karen

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *