Lyt til Cancerfamilies.dk første Podtcast

I sommers bragte FEMINA en artikel om mit liv som mor til en kræftramt og levertransplanteret datter, om vores historie og arbejde for patientforeningen Organdonation ja tak!

For nogle måneder siden fik jeg endnu en henvendelse fra den journalist, som havde skrevet artiklen, der ville bede om tilladelse til at artiklen om vores historie måtte blive til en Podcast for FEMINA. Det er der kommet denne meget fine og rørende podtcast ud af. Først kommer der en historie om en mor, der ventede på en levertransplantation,derefter kommer Cancerfamilie.dk`s historie. Lyt til den HER

Beskrivelse af Aldrig Alene Af Pling – Den ærlige historie
Livet går som bekendt sjældent, som man forventer. Eller som man planlægger. Her bringer vi personlige historier om mennesker, som alle har oplevet bump, skarpe sving eller dybe huller på vejen. Mennesker, som ærligt og uden indpakning fortæller om deres kampe. Her kan du blandt andet lytte til historier om, hvordan det er være helt nede i det sorte hul. Men også om, hvordan man finder op til lyset igen. Vi kan nemlig lære meget af hinanden, når vi deler ud af bagagen, uanset om det handler om depression, sorg, glæde, for mange kilo, stress, angst, kærlighed, utroskab, sygdom eller noget helt andet, som ingen havde set komme. Det kan være svært at være menneske. Men det gør det lidt lettere, når vi tør dele vores historier. Også dem, der ikke er kønne nok til at ende på de sociale medier. Det gør vi her. Historierne har alle været bragt i Allers magasiner eller ugeblade. Her bliver de læst højt, så du kan tage dem med på farten. Historierne er indlæst af Helle Hartz.

Du lytter til en lydpodcast ved, at holde musen over titlen og klikke på Afspil. Åbn iTunes for at hente og abonnere på podcasts.

Del meget gerne 😉

 Foto: Claus Boesen, Runolfur Gudbjornsson, Martin Høien

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *