Kalder Alle Aalborg kvinder & Kræs Kunder!

Jeg er så glad for endelige, at kunne præsentere jer for denne nyhed, en som jeg har glædet mig længe til, at kunne dele med jer…

For noget tid siden fik jeg en henvendelse på en forespørgsel om jeg ville komme og holde foredrag for en lokal virksomhed her i Aalborg. Derfor er det mig en fornøjelse, at kunne fortælle at jeg er blevet inviteret til at være en del af et nyt initiativ til en ny slags kundeaften Kræs i Aalborg! Hvor en række kendte Nordjyske ”Power Kvinder” fortæller deres egen personlige historie, når de over den næste tid vil gæste butikken med deres foredrag. Al overskuddet fra billetsalget går til en velgørendes organisation, som vi selv får lov at udpege…

Jeg syntes, hånden på hjertet, at det er en fantastiske ide, super godt initiativ og så er jeg vild med at der her er tænkt ud af boksen. Konceptet er ret sejt og jeg er sikker på, at det bliver en skøn kundeaften for deltagerene, hvor Heidi og de dygtige piger, byder inden for i butikken til en spændende aften! Jeg vælger naturligvis at donere overskuddet til et lokalt projekt nemlig vores eget “Ja tak! Musik leg & læring”  i samarbejde med den Skaldede pædagog, Thomas Holst. Den første hospitals indsats bliver for børn indlagt på Aalborg Sygehus.

Køb din billet til kunde event i KRÆS!

Foredragets Udgangspunkt bliver vores historie og erfaringen fra at være forældre til et barn med en alvorlig og livstruende sygdom. I Foredraget fortæller jeg min egen rejse fra at have gået og dagdrømt som barn i barndomsbyen Brønderslev i Nordjylland om en fremtid, der slet ikke endte som forventet.

Jeg fortæller om da Krisen rammer da vi får Esthers kræftdiagnose, gennem behandlingsforløbet, ventetiden og transplantationsforløbet og frem til i dag, hvor vi arbejder for vores hjertesag og patientforening Organdonation ja tak”. Jeg fortæller åbent og ærligt om de hårde år og min vej gennem krisens lange forløb og den personlige kamp for, at forstå hvorfor at vi datter skulle rammes og hvordan jeg bedst taklede den udfordring.

Dette foredrag handler overordnet om, hvordan man kan bevare et positivs livssyn gennem krise og at kunne give håb til andre, og vise at der er en vej igennem et alvorligt forløb. Uanset hvilken situation eller skæbne der rammer en. Jeg prøver at sætte ord på det de mange udfordringer og mentale processer, som mennesker oplever, når man rammes af en livskrise. Det kan være svært, at takle den nye situation og hvordan takler man de udfordringer og forandringer, når man rammes af en personlig krise. Hvordan vender man sin livskrise og bruger den som drivkraft? Hvordan giver man livet mening bagefter? Hvad bliver ændret og hvordan tilpasser man sig de nye livsvilkår?

Indehaveren af Kræs Heidi Gelardi

Forhåbentligt kan dette livsbekræftende foredrag handler om mod og giver råd, inspiration og motivation til at holde modet oppe og inspireret til at se positivt på livet på trods, af en alvorlig livskrise. Hvordan lever vi bedst livet fuldt ud og stadig have personlige drømme og ambitioner trods alvorligt kriseforløb. Og ikke mindst hvordan vi lod vores drivkraft og krisen blive til en fælles drøm, om at gøre en forskel for andre familier der enten er eller kommer i samme situation som os. Det der blev grunden til at vi stiftede patientforeningen Organdonation ja tak! Jeg vil naturligvis kort fortælle om vores nye tiltag, hvor et af dem er ” Ja tak! Til musik, leg og læring”

De indlagte børn på Aalborg Sygehus kan Bl.a. Glæde sig til at få besøg af Irene og Thomas

Vores Nye hjerte sag – ” Ja tak! Til musik, leg og læring”
Jeg vil gerne benytte lejligheden for at takke Heidi for denne fine mulighed for, at sætte fokus på vores helt nye tiltag ” Ja tak! Til musik, leg og læring” og jeg vil netop gerne donere overskuddet til dette nye projekt, som vi er ved at stable på benene.

Organdonation ja tak! sender ” Ja tak! Til musik leg og læring ud” til indlagte børn med underholdning, der både udføres i større forsamlinger som en fælles oplevelse eller på stuen for det indlagte barn og deres forældre. ”Ja tak! til musik leg og læring” er til børn i alle aldre, i alle sammenhæng, da der vil blive taget udgangspunkt i barnets behov og situation. Der bliver naturligvis taget højde for, at ikke alle børn er lige mobile, og har lige mange kræfter eller overskud. Besøgene vil være nærværende, genkendelige og bestå af gentagelser, så børnene føler sig i trygt og hyggeligt selskab.

Kom og støt en god sag og vær med til at gøre en forskel for indlagte børn. Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og fortælle meget mere om vores arbejde, vores hjertesag og vores rørende og livsbekræftende historie, og om det vi brænder for, nemlig vores Patientforeningen Organdonation ja tak!

Har du lyst til, at jeg kommer forbi din arbejdsplads, bibliotek, menighedsråd eller lokale patientforening, fagforening, skole og uddannelsessted, kursus-konsulentvirksomhed, kundeaften eller event YOU Name it.… så skriv til os og hør mere om mulighederne for et skræddersyet foredrag til dig.

Vi ses, God søndag 😉 Kærligst Karen

 

 

 

 

 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *