Find Cancerfamilie.dk på Facebook & Instagram

Cancerfamilie.dk har oprindeligt sin baggrund som en blog og med sit udgangspunkt i kræftverden, der af navnet Cancerfamilie.dk. Gennem de sidste par år har der været i en løbende udvikling fra cancerverden til den verden vi er i nu, transplantations- og organdonationsverden. Det er derfor naturligt for os, at have et ben i begge verdener og det er netop den viden og erfaring vi nu gerne vil dele ud af i et fællesskab på vores sociale platforme.

Cancerfamilie.dk`s univers. er derfor for alle der står i den ulykkelige situation, at være forældre, bedsteforældre, pårørende eller bekendte til et barn med en alvorlig livstruende sygdom og kritisk kronisk diagnose. Det gør ofte at mange på et tidspunkt har svært ved at håndtere denne vanskelige situation så kan du som pårørende have brug for ekstra støtte, viden og vejledning.

Cancerfamilie.dks Facebook side bringer nyheder om alt det, der vedrører børns sygdom, sundhed og trivsel og livet med fx kræft & kronisk kritiske sygdomme og senfølgeskader, der udfordringer og følger med hverdagen som børnefamilie. Vi skriver om forskellige emmer, og om de udfordringer og problematikker som syge børn og deres familier møder i hverdagen. Har man lyst kan man følge vores familie på Instagram og vores blog Cancerfamilie.dk og følge med, når jeg blogger om vores liv og viser små glimt fra vores hverdag, og om alt det vi oplever af glæder og sorger, som familie med et levertransplanteret og kronisk immundæmpet barn, som forhåbentligt kan inspirere andre familier til et godt familieliv, på trods af en alvorlig diagnose.

Vores Facebookside og Instagramprofil danner baggrund for et nutidigt og nærværende forum, der på tværs kan forene og bygge bro mellem de forskellige sygdomme og diagnoser. “Fordi den bekymring og de følelser man oplever som forældre for ens syge barn er universale, uanset ens barns diagnose.” Citat Karen Heidelbach.
Viden er den bedste gave man kan give forældre til et kritisk sygt barn. Hjælpen og støtten findes i, at give hinanden råd og dele viden, når vi deler ud af vores egne erfaringer.

Hvorfor?
Mange forældre oplever desværre, at stå alene i den svære tid fra den dag diagnosen og sygdommen rammer ens barn. Cancerfamilie.dk ønsker at være det sted, hvor man kan hente viden og få råd fra andre, der enten står i samme situation eller har stået. De fleste ønsker vejledning og viden tilgængelig på forskellige tidspunkter i forløbet fx om hvad man kan forvente og hvordan man bedst håndtere og takle den nye situation og denne afmagt og ensomhed mange oplever, når sygdom rammer familien.

Hvordan?
Vi forsøger, at give et ærligt indblik i de store forandringer man oplever, når en familie rammes af alvorlige sygdomme. Samtidig håber vi, at kunne være et positivt pust og give familier råd, inspiration og motivation til, at få familielivet til at hænge sammen, uanset sted i deres alvorlige sygdomsforløb.

Cancerfamilie.dk`s univers er dedikeret til alle de ny diagnosticerede forældre for at vise, at der er en vej igennem og et liv med et alvorligt sygdomsforløb. Vi ønsker at give læseren/følgere et indblik i hvilke store forandringer det giver, når en familie rammes af alvorlige sygdomme, i vores tilfældet kræft og levertransplantation. Samtidig håber vi, at kunne give andre familier inspiration og motivation til, at få familielivet til at hænge sammen, når et  alvorligt sygdomsforløb starter og ikke mindst under og efter.

SÅ Velkommen til Cancerfamilie.dk på Facebook & Instagram på alle vores platforme.
Vi håber, du får glæde af følge med, uanset om du er forældre, bedsteforældre eller pårørende til en familie, der lever med alvorlig sygdom.

Du er meget velkommen til, at blive en del af vores nye nætværksgruppe, som du finder på vores facebookside under fællesskab.  Du er altid meget gerne velkommen til at kontakte os med spørgsmål og du er ligeledes velkommen til at dele vores opslag, måske sidder der én derude lige nu, der leder efter et Univers, som Cancerfamilie.dk

Kærligst Karen
Blogger, stifter af Cancerfamilie.dk & Patientforeningen Organdonation ja tak!
God dag til alle😊

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *