Få så vaccineret de unger!

Tak for Jeres hjælp og opbakning, I er for vilde! TAK! En særlig tak til skønne Neel Rønholt for at lave en Storie på sin Instagram profil og delt mit indlæg ”Kære forældre til ikke vaccinerede børn”

Tak den store opmærksomhed og tusind tak til alle der har læst med og for af I har delt og syntes godt om mit “Opråb” på de sociale medier, om vaccination mod mæslinger! Der har været smæk på besøgstallet på min hjemmeside, for at sige det pænt…

Jeg lagde denne ærlige og åbenhjertelige video op på min YouTube kanal i mandags, i håbet om, at gøre en forskel for alle de kroniske syge børn, der kan blive berørte af mæslinge udbruddet. Jeg gjorde også for at forklare at det ikke kun er isolerede børn fx børn, der har kæft, men også de mange tusindvis at børn, der lever med alvorlige kroniske sygdomme. Børn der er immundæmpede af forskelle årsager og sygdomme. Det var egentligt bare et forsøg på gøre opmærksom på, for et #Repost  der gav mig ideen til at lave denne video – og man må sige at det virkede…

En Video, der heldigvis var med til at lave noget larm på de sociale medier, Bl.a. var min blog velbesøgt hele dagen og aftnen. Jeg er simpelthen så glad for at folk lytter og deler. Ligeledes var der mange, der gav sig tid til at kommentere og give positive tilkendegivelser på både mail, Facebook og Instagram. Det betød, at mit budskab kom endnu længere ud i håb om, at råbe de danske forældre op, der ikke lader deres børn følge statens anbefalede vaccinations program! Det er så vigtigt et budskab, og jeg håber at alle forstår konsekvenserne af at undlade at vaccinere deres børn. Jeg holder vejret i disse dage og tør næsten ikke tænke på følgerne, hvis vi ikke får stoppet dette her NU!

Se hele videoen her….

Få så vaccineret de unger!

DEL DEL DEL Hvis du er enig! Så slår jeg sku gerne i bordet igen… Kom så ind i kampen forældre!!! Det er ikke i orden – Altså få se vaccineret de unger! Det gør mig inderligt ked af det men også bange- rigtig bange. Jeg elsker mit barn ligeså højt som du elsker dit. Dit barn er bare ikke i fare og du som forældre skal ikke leve med en konstant frygt for at dit barn bliver snittet og dø af følgerne. Del gerne blogindlæget som forhåbentligt får flere til at vaccinere deres børn.http://cancerfamilie.dk/kaere-foraeldre-til-ikke-vaccinerede-boern/

Slået op af Cancerfamilie.dk i Tirsdag den 26. februar 2019

Børn som min datter Esther, lever med kronisk nedsat immunforsvar er 100% afhængige af vi voksne tager ansvar og lader deres børn vaccinere mod de sygdomme, som den danske stat og WHO anbefaler. Lige som vi håber, at alle forældre holder deres syge børn hjemme, og ikke sender dem institution eller skole, for at undgå at sprede smitte.

Debatten er igen blusset op, og denne gang er det ikke kun frygten for et udbrud, denne gang ER det et udbrud. Det vil forældre til Immun dæmpede børn frygter og som vi håbede aldrig kunne finde sted i Danmark. I løbet af dagen fik jeg mange henvendelser fra bekymrede forældre, der fortalte om de vilkår og sygdomme deres børn lever med og om de livsvilkår deres børn må leve med. Vilkår som nu bliver forstærket af yderlige bekymring og frygt.Er der fair at familier, som os skal se os over skuldrene hver gang vi sender vores børn i institution eller skole i frygt for, om vores børn bliver smittet og risikerer at miste livet, som følge at et mæslinger udbrud?

Læs eller genlæs hvorfor det er vigtigt at vaccinere sine børn og oplev hvordan en families hverdag og liv bliver påvirket, når frygten for mæslinger begrænser livet. #Repost

 

Hjælp mig med at lave noget mere LARM – Forsæt med at dele videoen, opslagene og blog indlægget  #Repost – Så alle der tvivler på vaccineprogrammet, får en anden forældres forklaring på, hvorfor det er vigtigt at vacciner sine børn, og ikke kun de åbenlyse årsager fra Staten Serum institut. En ærlig forklaring fra en mor til en anden forældre, i forsøget på at vise hvordan, deres manglende handling begrænser vores børns liv, og i håbet om at budskabet når ind hos Vaccinekritikkerne….

Er dine børn vaccineret? Hvad mener du om statens anbefaling om at alle børn skal vaccineres? Er det OK ikke at følge anbeffalingerne? eller syntes du lige som Laura Lindahl børne- og socialordfører fra Liberal Alliance, at det skal være lovpligtigt at vacciner sine børn ellers kan de ikke sendes i børnehave og institutioner? 

Jeg vil gerne høre dine tanker – Hvordan løser vi denne fælles udfordring?

 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *