BIG NEWS!…

BIG NEWS!…
Cancerfamilie.dk Facebook har oprindeligt sin baggrunds og udgangspunkt i kræftverden, der af navnet Cancerfamilie.dk og har gennem de sidste par år vokset med udfordringerne og været i en løbende udvikling fra cancerverden til den verden vi er i nu, transplantations- og organdonationsverden.Det er naturligt for os, at have et ben i begge verdener og det er den viden og erfaring vi nu gerne vil dele ud af i et nyt fællesskab.

Cancerfamilie.dk er derfor for alle forældre og pårørende der står i den ulykkelige situation, være forældre og pårørende til et barn med en alvorlig livstruende sygdom og kritisk kronisk diagnose.  Står du midt i dit livskrise? og har svært ved at håndtere denne vanskelige situation så kan du som pårørende have brug for ekstra støtte, viden og vejledning.

Fordi den bekymring og de følelser man oplever som forældre for ens syge barn er universale, uanset ens barns diagnose.
Citat, Stifter Karen Heidelbach.

Hvad er så nyt?
Vi er glade og stolte over endelig at kunne præsentere, at vi tager et nyt skridt og nu henvender os til en endnu bredere målgruppe, nemlig familier med kræft, autoimmune sygdomme, organsvigt og kronisk alvorligt syge børn og unge. I denne forbindelse kan vi nu afslører, at Cancerfamilie.dk nu får sin helt egen netværksgruppe på Facebook! Det nye tiltag er blot et i rækken af nye spændende tiltag som Cancerfamilie.dk vil kunne præsentere i fremtiden.

Vores intention og håb er, at vores Facebookside og nye netværkgruppe kan blive et nutidigt og nærværende forum, der på tværs kan forene og bygge bro mellem de forskellige sygdomme og diagnoser. Fordi den bekymring og de følelser man oplever som forældre for ens syge barn er universale, uanset ens barns diagnose. Viden er den bedste gave man kan give forældre til et kritisk sygt barn. Hjælpen og støtten findes i, at give hinanden råd og dele viden, når vi deler ud af vores egne erfaringer.

Hvorfor?
Mange forældre oplever desværre, at stå alene i den svære tid fra den dag diagnosen og sygdommen rammer ens barn.  Cancerfamilie.dk ønsker at være det sted, hvor man kan hente viden og få råd fra andre, der enten står i samme situation eller har stået. De fleste ønsker vejledning og viden tilgængelig på forskellige tidspunkter i forløbet fx om hvad man kan forvente og hvordan man bedst håndtere og takle den nye situation og denne afmagt og ensomhed mange oplever, når sygdom rammer familien.

Hvordan?
Vi forsøger, at give et ærligt indblik i de store forandringer man oplever, når en familie rammes af alvorlige sygdomme. Samtidig håber vi, at kunne være et positivt pust og give familier råd, inspiration og motivation til, at få familielivet til at hænge sammen, uanset sted i deres alvorlige sygdomsforløb.

Cancerfamilie.dk bringer nyheder om alt det, der vedrører børns sygdom, sundhed og trivsel og livet med kronisk sygdom, der udfordringer og følger med hverdagen som børnefamilie. Vi skriver om forskellige emmer, og om de udfordringer og problematikker som syge børn og deres familier møder i hverdagen. Har man lyst kan man følge vores familie på vores blog Cancerfamilie.dk og følge vores hverdag nu og hvor jeg blogger om vores liv, som forhåbentligt kan inspirere andre til et godt familieliv, på trods af en alvorlig diagnose.

Velkommen til det nye Cancerfamilie.dk Vi håber, du får glæde af følge med, uanset om du er forældre, bedsteforældre eller pårørende til en familie der lever med alvorlig sygdom.  Vi håber i vil tage godt imod vores nye tiltag, der har været længe undervejs og nu er det tid til nye tider.

Du er meget velkommen til, at blive en del af vores nye nætværksgruppe som du finder på vores facebookside, m Og husk at du meget gerne må dele nyheden, måske sidder der én derude lige nu, der leder efter et sted som Cancerfamilie.dk eller Patientforeninger Organdonation ja tak!

Kærligst Karen, Blogger & Cancermor til levertransplanteret barn og stifter af Cancerfamilie.dk & Patientforeningen Organdonation ja tak!

Denne Facebookside og det nye tiltag er dedikeret til alle forældre til nydiagnosticereder børn for at vise, at der er håb og en vej igennem til et liv med et alvorligt sygdomsforløb.

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *