Team Rynkeby Nordjylland

Team Rynkeby Nordjylland
I dag drager endnu et hold modige og tapre cykelryttere mod Paris. I den gode sags tjeneste, sætter de sig igen i år i sadlen og til fordel for Børnecancerfonden, og gør en kæmpe forskel i så mange menneskers liv.

Sangen Never giving up, blev til sidste år i forbindelse med Team Rynkeby Nordjyllands tur til Paris. Denne meget smukke og rørende sang rammer lige i mit hjerte, hver gang jeg lytter til den. Den er et minde om en hård tid i vores datters kræftforløb. Disse superseje piger, som Esther ses sammen med i musikvideoen her, mødte vi og lærte at kende under vores hospitalsophold på A20 børneonkologisk afd. i Skejby. Alle disse piger og deres familier har kæmpet deres livs kamp. Denne lille fine musikvideo, viser den barske og uretfærdige virkelighed rigtig mange familier er fanget i.

Der er sket rigtigt meget siden sidste år, mange menneskers liv er siden blevet påvirket at kræft. Nye børn og familier har fået stillet nye diagnoser. Børn som Esther har knækket cancer, mens andre lige nu kæmper imod kræften og for deres liv. For os er det en særlig dag en slags af de årsdage, som vi husker. For det minder os om, hvor langt vi er kommet i Esthers kræft og sygdomsforløb.

Sangen viser sammenhold og styrke. På flere måder… Den giver mod til at fortsætte og kæmpe videre, selv om det er ubeskriveligt hårdt. Den fanger de små lykkelige øjeblikke, dem der giver håbet og troen på, at vi kommer i mål. Men mest af alt, minder den om kærligheden til hinanden og om at stå sammen og hjælpe hinanden i hårde tider. Den handler om at være der for andre og køre den ekstra mil og om aldrig at give op.

Så hjælp os med at sende dem godt afsted og lad dem vide at vi ønsker holdet en rigtig god tur – Del gerne! Dette blogindlæg og denne sang og hjælp med, at dele det smukke budskab, og giv styrke og håb for de familier, der netop nu kæmper deres livs kamp! Lad dem vide, at de ikke er alene og at vi tænker på dem! Tak.

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *