Hav en vidunderlig weekend!

Den sidste uges tid har budt på flere positive oplevelser end jeg har oplevet længe, og Jeg kan ikke få armene ned af ren og skær begejstring – jeg ved nærmest ikke hvilket ben jeg skal stå på, af bare ren lykke over alle de nye spændende ting, der sker lige i øjeblikket.

Der sker de vildeste ting for tiden, det er helt tosset! Både for mig helt personligt, men vigtigst at alt så er jeg så taknemmelig over at jeg har fået muligheden for at blande mig i den offentlige debat om vaccine af børn i Danmark. Det vigtigste for mig er, at kunne være med til at give alle børn en fair chance og min mission er at sætte fokus på, hvor vigtigt det er at vi voksne ikke kun tager ansvar, men også tager vaccinedebatten seriøs og bidrager til en mere nuanceret debat.

Når Opråb giver mening,
Min lille video og opråb ”Få nu vaccineret de unger” har i den grad ramt plet og er nået ud til både de danske medier og sågar fundet vej til Sundhedsstyrelsen, som har kontaktet mig om samarbejde og jeg skal være en de af en stor kampagne på de sociale medier – Jeg kan endnu ikke løfte sløret for hvad der kommer til at ske, men jeg kan love jer for at det bliver sjovt, spændende og udfordrende.

Jeg er vanvittig glad og stolt over, at jeg er blevet kontaktet af en TV-kanal, med henblik på at medvirke i et Landsdækkende Tv-program jeg kan ikke sige så meget andet om det endnu, kun at jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at sætte fokus på vacciner og vigtigheden af at brede budskabet om WHO`s anbefalinger, og om det danske vaccineprogram ikke mindst i Danmark, men over hele verden.

Nye Projekter…
Og så i forbindelse med vores frivillige arbejde for vores Patientforening er der gang i nye spændende projekter. Vi arbejder på højtryk på et ”Hemmeligt projekt” som vi glæder os som små børn til at kunne præsentere for jer. Lige nu står vi med hænderne fulde og skal afholde Bestyrelsesmøde og generalforsamling i Århus på lørdag og har netop hentet vores årsberetning hos vores samarbejdspartner.

I mandags fik jeg et uvurderligt tip fra vores Ambassadør om en vis herre, der muligvis kunne have en personlige interesse for vores patientforening… Så det blev til lidt research, en mail og vores første mandlige ambassadør, der sagde JA TAK til rollen og er nu med på holdet!! Og i kan godt glæde jer. Vi er er så glade, stolte og glæder os til at kunne offentliggøre hans navn senere på måneden.

Rundt om hjørnet…
Nye opgaver og muligheder ligger og venter på at blive plukket, jeg føler mig så taknemmelig for de gode ting der sker for øjeblikket… det kan ikke beskrives hvor stolt og glad jeg er for at være med til at der kommer fokus på vigtige emner og der er rigtigt meget at se til lige i øjeblikket. Viii, jeg glæder mig…

Stay tuned, der er masser af nye spændende ting og sager på trapperne i den kommende tid… Fuld gas på fodpedalen…😉

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *