Cancerfamilie.dk søger forældre !

img_1349rasmus-klumpKære Allesammen ! – Cancerfamilie.dk har brug for din hjælp!

Vi søger forældre, der har lyst til, at dele deres historie, og fortælle om, hvordan det er at være forældre til et kræftramt barn eller med en anden alvorlig kronisk sygdom.

Portræt historierne vil blive en del af Cancerfamilies mange nye tiltag i det nye år 2017 – Bl.a. denne kampange, hvor omdrejningspunktet bliver familielivet og hvordan du/I har håndteret jeres situation.

Jeg håber disse nye portræt historier på Cancerfamilie.dk kan hjælpe andre og give et indblik i hvordan man håndterer at, livet pludselig ændre sig på et øjeblik, når ens barn bliver alvorligt syg og at familiernes fortælling kan give håb og inspiration til de ny diagnosticerede forældre og familier og vise, hvordan man lever sammen som familie til et alvorligt sygt barn  midt i et sygdomsforløb og ikke mindst fortælle, at der er en vej igennem dette.

Det er samtidigt mit ønske, at vi sammen kan fortælle og formidle viden gennem andres erfharinger til andre hvordan, om alvorlige sygdomme påvirker familielivet og hvordan man forholder sig og lever med det. Samtidig vil vi også gerne øge fokus og opmærksomhed på andre kroniske sygdomme. Derfor søger vi forældre til alle slags kræft diagnoser og alle typer af kroniske diagnoser.

Følg med på Bloggen og Cancerfamilie.dk på Facebook hvor du fremover kan læse nyheder, artikler og historier, der kan være med til at belyse og forbedre, livet som forældre til alvorligt syge børn. Der er vores ønske at være med til at hjælpe og gøre en forskel for disse familier, ved at formidle viden, støtte og information igennem relevante blog indlæg.

Har du lyst? eller Kender du en der kan have lyst til at dele deres historie? – så hører vi meget gerne fra dig – Hjælp os meget gerne med, at dele dette blogindlæg –

Vi glæder os rigtigt meget til at høre fra dig.
Send gerne mail til karen@cancerfamilie.dk

Tusind tak for hjælpen & Rigtig god dag til jer alle! ♥ Kærligst Karen

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *