Arbejde der giver mening

balon1

Denne weekend startede med, at min mand Lasse børnene og jeg deltog i en bachelorfest hos familie i Viborg. Dejligt arrangement på gårdspladsen på det skønneste og mest idylliske landsted. Dejligt selskab, skøn mad og en dejlig afslappet atmosfære, vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på børnenes sommerferie! Sidst og ikke mindst, så afleverede vi børnene til farmor & Asger og vi kunne køre alene tilbage til Aalborg og se frem til en weekend helt for os selv.

Det er det efterhånden blevet til et par gange nu, og det kan slet ikke beskrives, hvor dejligt det er, at kunne slippe af med Esthers væskeskema og ansvaret for hendes behandling. Tid til hinanden og alenetid, har været en mangelvare for os meget længe. På en måde får man lige et glimt af hvem man var før Esther blev syg og tid til at mærke roen. Der bliver tid og plads til at mærke sig selv, og hvor travlt og presset man har været i så lang tid. Den mentale anstrengelse, bliver lagt ind på min mentale hylden, sammen med min kampuniform, og jeg kan for en tid sænke paraderne.

Det blev en dejlig weekend, hvor kunne sætte os og få talt igennem, hvilke skridt vi nu skal tage og hvordan skal vi forstat arbejde sammen på vores hjertesag? vi brænder begge så meget for Organdonation Ja tak!, og vi kan jo ikke lade være med at bruge noget af denne weekend på, at arbejde på vores organisation.

For vi har et stort arbejde foran os. Et der giver mening for så mange mennesker. I denne uge er vi for alvor begyndt, at fortælle hvad vi også arbejder for, nemlig vores 8 Hjertesager. For udover, at have startet en underskriftsindsamling for at få indført formodet samtykke i Danmark, så arbejder vi og så for en lang række af andre tiltag. Tiltag, som skal være med til at forbedre vilkårene for de danskere, der hvert år står på venteliste til et nyt organ. Vi hjælpe og forsøde tilværelsen for de mange børn, unge og voksne og deres pårørende, der bliver berørt af organtransplantation. Disse mennesker tilhøre en helt særlig patientgruppe, som desværre er overset og står helt alene uden nogen til at tale deres sag, og forandre og forbedre vilkårene for dem.

Denne lidt glemte og oversete patientgruppe, har vores opmærksomhed og vi vil  bl.a. arbejde på, at give dem de samme muligheder og fordele som andre og mere “kendte” og bedre støttede sygdomme. Vi vil med vores arbejde i Organdonation ja tak! arbejde for, netop disse børn, unge og voksne, der lever deres liv på venteliste. Vi vil også hjælpe dem i tiden bagefter. Disse mennesker skal leve med deres kroniske sygdomme resten af deres liv. De fortjener ikke, at bliver glemt eller pakket væk på gamle nedslidte senge afdelinger med dårligere og ringere forhold end andre diagnoser. Vi vil ud og hjælpe der, hvor vores arbejde kommer til at gøre en forskel for disse familiers liv. Berige og forsøde deres tilværelse i deres hverdag og liv.

Vores hjerter banker for disse 8 hjertesager…

Se herunder hvad vi har bedrevet tiden med…

Hvis nogen skulle have lyst til at støtte os i vores arbejde, håber jeg, at I vil skrive under på vores underskrift indsamling. Så vi har så mange underskrifter som muligt, når vi tager til Christiansborg for at vise politikerne at danskerne ønsker at få indført formodet samtykke i Danmark.

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *