Råd & vejledning

Nu kan du som noget helt nyt få gratis rådgivning og vejledning, igennem dette nye samtaletilbud, der tilbyder støtte og special vejledning af forældre til børn, der er eller har været i et alvorligt sygdomsforløb.

Dette tilbud er for alle forældre og pårørende, der står i den ulykkelige situation, når et barn rammes af en alvorlig livstruende sygdom og kritisk kronisk diagnose… Det er svært, at står  midt i en livskrise og håndtere den vanskelige situation, og man kan, som forældre have brug for ekstra støtte og vejledning for at overkomme familiens udfordringer. Det kan være af afgørende betydning, at tale med en person, der har professionel baggrund og ikke mindst, der oplevet det samme som en selv.

Med afsæt i personlig erfaring fra egen livskrise og sorg, da datteren i 2014 for en kræftdiagnose og kort efter levertransplantationen, mister Karen både sin far, storebror og moren inden for blot få år. Med stor empati og indlevelse har hun specialeret sig i, at forstå krisens mekanismer og sorgens reaktioner og ikke mindst at støtte og vejlede forældre og pårørende til børn og unge med alvorlig kronisk sygdom og senfølgeskader både under og efter forløb med kræft og organtransplantation.

Karen Heidelbach har kursusbevis som bisidder,og Håb og Motivation, fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde, der er en selvejende institution under Social- og Indenrigsministeriet. Karen har desuden fulgt 5 foredragsrækker og modtaget undervisning v/ Aalborg Universitet inden for pårørendeområdet. Desuden har hun hentet ny viden og deltaget i Rigshospitalets Symposium om Transplantation og fremtiden, samt Børnesmerte Symposium.

Passionen er, at rådgiver disse familier og driver netværksgruppe for forældre til alvorligt syge børn på Facebook. Derudover holder hun foredrag familiens historie og om, at forstå sin sorg og om at drive en frivillige patientforeningens og dens arbejde. Og  tilbyder desuden oplæg og foredrag for fagfolk, institutioner og uddannelsessteder, så de kan bidrage til at give familierne den bedste støtte og målrettet behandling.

Hele febuar og marts, tilbyder Karen Heidelbach GRATIS Skypesamtaler og personlige sparring ved kriser og ændrede livsvilkår. Da rådgivningen sker på frivillig ulønnet basis, man kan dog vælge at donere et valgfrit beløb til fordel for patientforeningen organdonation ja tak! hvis man føler man har haft glæde af samtalerne og forløbet.

MobilePay via 306900

Ring 30 14 14 14 For nærmere information og book din første samtale, så er hjælpen inden for rækkevidde.