Jamen det er jo helt vildt!

For Søren da, hvor har jeg fået morgenkaffen galt i halsen et par gange i de seneste tid!  Vi er glade og stolte over den massive opbakning og støtte vi oplever fra danskerne vi til vores arbejde og borgerforslag. Kendte danskere og bloggere som Bl.a Szhirley har på Instagram lavet opslag om vores patientforenings Organdonation ja taks borgerforslag!

I de seneste tid har flere Kendte danskere og bloggere delt og lavet omtaler af vores arbejde og borgeforslaget for indførelsen af formodet samtykke. Vores ambassadør Neel Rønholt åbnede ballet med en meget fin Insta story, derefter fulgte den kendte danske blogger Mette Marie lange og senere fulgte Szhirley, Sasseline og Lisbeth Østergaard efter og de har alle på eget initiativ, udvis et socialt ansvar og opfordret deres følgere til at underskrive vores borger forslag.

Også magasiner som Alt for damerne, der har netop bragt en artikel om vores familie og arbejde for vores patientforening, vi er glade og stolte over at de vil være med til at sætte fokus på vores arbejde. Den er velskrevet af dygtige Cille Lewinsky og vi har fået rigtig meget positiv respons på den. Snart følger Femina det gode eksembel og støtter vores arbejde og gode formål  med en artikel om vores familie og patientforeningen Organdonation ja tak!

Onsdag i forrige uge medvirkede vi i #Aftenshowet på DR i København inde i industriens hus. Det blev naturligvis til en snak om Esthers forløb, men især om vores patientarbejde og om hvorfor vi har oprette vores borgerforslag.

De seneste dage opmærksomhed og opbakning har gjort, at vi har fået flere følger og Likes på Facebook og instagram, det betyder rigtigt meget for os at vores budskab er kommet ud til mange flere. Vi er overvældet og blæst bagover og er fyldt til randen af stolthed over den hjælp vi har fået ! Det er helt vildt overvældende al den interesse vil have fået fra privatpersoner og mennesker, der takker os for vores arbejde og fordi vi prøver at råbe Danmark op og informere om indførelsen af formodet samtykke.

Vi har fået henvendelser fra folk der spørger om hvordan de kan hjælpe os, og vi har sendt kasser afsted med flyeres, til alle de frivillige over hele landet! De har omdelt flyeren og gjort en kæmpe forskel som vi har kunne se og mærke på antallet af underskrifter –  TAK alle sammen – I skal simpelthen have det største kram og klap jer selv på skulderen!!

Det varmer helt utroligt og det må være rigtigt med alt det frivillige arbejde og alle de timer vi og vores frivillige ligger i at forbedre organdonation i DK. Det gør os utroligt glade og stolte over at mærker vores arbejde bliver værdsat.. Det giver mening for os, når vi hører fra dem, der har organsvigt helt tæt inde på livet og de fortæller deres egen historie til os. Vi høre fra dem det handler om – fra dem der venter, dem der har fået og fra de pårørende der har givet livet videre. De fortæller fx om deres far der ventede forgæves, en anden familie om deres lille dreng der netop er kommet på ventelisten og en ung mand om sin veninde, der stadig venter på ventelisten. Så giver det hele meget mere mening, for det er DEM vi kæmper for.

DEL gerne…  🙂 Hjælp os med at lave noget larm Danmark!!!! Hver underskrift vi får er SÅ vigtig for os og bringer os tættere på vores mål nemlig, at få de 50.000 underskrifter så vores borgerforslag kan blive bragt op i folketinget.

❤️ STØT borgerforslaget & SKRIV UNDER med din NemID her på Folketingets hjemmeside… http://www.borgerforslaget.dk  👍

FAKTA

■ Hver 11. dag dør én dansker på ventelisten til et nyt organ

■ 90% af danskerne går ind for organdonation

■ Kun 22% af danskerne har taget stilling til organdonation

■ I 25 europæiske lande har man indført formodet samtykke.

Hjælp os med at borgerforslaget når de 50.000 underskrifter og komme til behandling i Folketinget – inden det udløber 29. august 2018. Det tager kun et øjeblik og vil hjælpe os ubeskriveligt meget og have kæmpe betydning for dem der venter…

 


1 kommentar on Jamen det er jo helt vildt!

  1. Marianne Andersen
    9. august 2018 kl. 21:10 (6 år siden)

    I ER FANTASTISKE – klap også Jer selv på skuldrene – uden Jer ingen fokus på organdonation
    1000vis af krammer jeres vej

    Svar

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *