Weekend – Spa ophold & god tid…

IMG_0458udsigt
Det blev endelig tid til, at indløse julegaven fra min mand Lasse. Et Spa ophold på Himmerland Golf & Resort. Med overnatning, middag, spa behandlinger og adgang til det lækreste SPA wellness.

Johan og Esther blev fredag eftermiddag, afleveret hos deres farmor og hendes mand til et hyggeligt Weekendbesøg. Og kursen blev derefter sat mod Himmerland… i en hulens fart og godt humør!…

Man fristes til at sige, at denne Weekend Get Away, faldt på et tørt sted. For, vi har virkeligt haft for meget om ørene den seneste tid. Det har været rigtigt travlt og en del arbejde med vores organisation Organdonation ja tak! Der er mange journalister der ringer og beder om udtalelser. De sidste par uger har været spændende, men hverdagen med familielivet i hverdagen, følger stadig med og kræver sine rutiner.

Lige pludselig rammer det èn, hvor hård man egentligt har være spændt for, i det øjeblik man indser, at der er total ro omkring en. Når, andres behov, forventningerne, henvendelser, der kræver ens tilstedeværelse, ophøre.  Når der ikke længere forventes noget fra andre. Lige der, i det øjeblik, hvor det går op for én, at man faktisk for en stund kan mærke sine egen behov og får tid og overskud til at trække vejret og dagdrømme. Tid til at mærke os selv, mærke hinanden og hvem vi er på vej til at blive. Tror faktisk, at det lykkedes os, at ligge ansvaret, tankerne og bekymringerne bag os, for en stund. Det er så dejligt befriende, at kunne overlade Esthers medicin til andre, og ikke konstant rende og huske på, hvornår at hun skal have den. Det var et rigtigt dejligt ophold, det kan varmt anbefales. Stilheden og roen var ren nydelse. Selve udsigten fra vores hotelværelse, var ren terapi, at kigge på. Faktisk så er hele området ret flot og man føler man er midt i naturen.

IMG_0465spa

Søndag tilbragte vi derfor hjemme på ”kontoret” og kunne med god samvittighed og børnefri weekend, kaste os over arbejde. Det har været så skønt, med en hel weekend overladt kun til, at bruge tid på os selv. Der er en enorm luksus, at kunne prioritere sine egne behov. Frihed til, at kunne foretage sig det, man selv har lyst til, på det tidspunkt der passer en. En ekstra dag afsat til det man gerne vil, og Jeg nyder virkelig, at lade mig rive med og at kunne fordybe og dedikere sig i det man gerne vil arbejde intenst med. Dejligt, for en gangs skyld, at kunne lade huslige gøremål for blive ugjorte, og lad dem vente.

Dagens vigtigste opgave blev endeligt, at få defineret og redegjort for de visioner og mål vi har for vores organisation Organdonation ja tak! Vi har en del forberedelser til vores næste bestyrelsemøde, hvor vi bl.a. skal have vores forretningsplan helt klar til præsentation. Det er vigtigt grundarbejde der nu skal laves, for at sikre vi, at vi tegner et gennemført, professionel og dybt engageret billede af vores arbejde. Det der skal danne grundfundamentet i Organdonation ja tak. På den måde bliver den nemmere for vores fremtidige samarbejdspartnere og sponsorer, at forstå vores idegrundlag og ambitioner. Jeg er stolt og glad for, at være en del af noget, som i fremtiden vil kommet til, at hjælpe og få indflydelse på så mange menneskers liv.

IMG_0483bluse

Efter et par dage føler vi os fornyet med energi og vi har optur over, hvad vi har fået for hånden. Vi har i den grad gjort, hvad vi vi har haft lyst til.  Efter et par dages adskillelse, tog vi imod Esther og Johan og gensyns glæden var stor for alle, da de ankom sen søndag eftermiddag. Børnene var fyldt med glade smil og tusind ord, om oplevelser og ting, havde lavet. Alt skulle fortælles. Skønt, at mærke at de har haft en fantastisk weekend hos farmor. Det er lykke for os som forældre, at mærke de stærke bånd og relationer mellem to generationer. Vores familier er naturligvis en stor del af vores liv og vi sætter pris på alle de stunder, der er med til, at forme vores børns minder, selvforståelse og tilhørs – og familieforhold, og som i sidste ender er med til, at sikre deres trivsel og lykke.

Nu starter en ny uge, for os alle med børnehave skole og arbejde. Vi nyder hverdagen, når den giver os lidt rutine og en helt almindelig stabil hverdag.  Trods, der ligger en tung grå tåge over Aalborg idag, så Velkommen kære mandag, dejligt at se dig…

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *