Velkommen indenfor i mit nye univers…

img_9217kig-op2
2017 er begyndt og som lovet jeg kan allerede nu, afslører et af de mange nye tiltag på Cancerfamilie.dk
Jeg håber I vil tage godt imod dette nye tiltag på Cancerfamilie.dk hjemmeside, nemlig den nye kategori Livsstil.

Her vil jeg fremover lave nye slags blogindlæg med andre emner og temaer, her vil jeg nu også blogge om andre personlige ting. De forskellige ting optager og interessere mig, nye idéer, noget der lige falder mig ind og det jeg oplever i hverdagen. Sidst og ikke mindst, om de tanker jeg gør mig om livet. Så endnu engang inviteres i alle med på en rejse ind i et andet univers – ind i tankerne på en cancermor, der er ved at finde sig selv, på godt og ondt – med op og nedture – mens jeg nogle dage føler mig flyvende, og andre dage slår jeg stadig skæve koldbøtter uden retning.

I denne nye kategori vil temaerne og emnerne dreje sig om stort set alt. Selvudvikling og hvad jeg gør for personligt, at leve mit nye liv bedst muligt i mine nye livsvilkår og de nye tildelte rammer… Det er bare nogle, så kort sagt, så giver det plads og frihed til, at blogge om andre emmer, der afspejler mit nye liv, nye tid og den rejse jeg står overfor. At finde mit nye ståsted til min ”nye normale hverdag” og med plads til at udvikle mig som Karen, der er så meget mere og andet, end kun mor til kræftramt og levertransplanteret, og kronisk sygt barn. For jeg håber 2017 bliver et spændende år for mig. Jeg håber og tror på, at Esther bliver så stabil at den nye situation bringer nye job muligheder med sig og at jeg kan udleve mine ambitioner og drømme…

Jeg håber det kan være med til, at give et indblik i hvordan det er, at kæmpe sig tilbage, når voldsomme livskriser slår en ud af kurs, og at det sætte tanker i gang, der giver andre mod og inspiration til at leve deres liv optimalt. For mig er det vigtigt, at jeg udvikler og flytter mig. Det har været drivkraften til at kunne håndtere det alvorlige forløb jeg har været/er igennem. Nu er det tid til at nyde livet i fulde drag suge alle nye indtryk til mig. Det har jeg brug for, og på den måde har jeg altid lige overblikket over, om jeg er ved, at blive bims i bøtten…For at kunne se frem og hvor langt man er kommet, er det vigtigt at turde se sig tilbage… Jeg er klar til, at kigge både frem og op…

Jeg håber I har lyst til, at følge med på min rejse og ind i mine krøllede tanker om håb, drømmer og ikke mindst, når jeg tager et kæmpe bid af kagen der hedder livet & lykken!   Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer i mit nye 2017.

Kærlig hilsen Karen

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *