Velkommen! Forældre til kronisk syge børn

Det er en stor glæde for mig, at endelig kunne dele en nyhed med jer!

Hvis du er forældre til et kronisk sygt barn så kan du have fået noget af en mavepuster, da Coronakrisen fornyeligt blev en del af alles verden.

Da jeg selv er mor til et kronisk sygt barn, har jeg i den seneste tid jeg fået en del kommentarer, henvendelser pr. mobil, mails, privatbeskeder og sms’er fra mødre, der føler sig alene med sine tanker og bekymringer for deres syge børns trivsel og medicinske behandling.

Sygdom ændrer den normale hverdag og tilværelse og et sygdomsforløb er meget belastende for hele familien. Sorgen , som man kan oplever over de ændrede livsvilkår og isolation gør, at mange forældre oplever ensomhed, fordi omverden har svært ved at sætte sig ind, hvilken situation man står i. Ofte føler mange sig overladt med ansvaret for den daglige behandling og den vanskelige opgave det er, at håndtere det hele alene.

Der er mange forældre, der pt oplever en ekstra stress og nye bekymringer oven i den i forvejen udfordrende  hverdag det kan være, at være familie med et kronisk sygt barn! Vi kan alle føle frustrationen over situationen lige nu og mærke uroen helt ind i vores knogler.

Det kan være af afgørende betydning, at blive mødt med forståelse og være en del af et fællesskab, der kan give én håb og opmuntring og skabe et inspirerende forum med ligestillede – på tværs af diagnoser og livssituationer. Personligt vil jeg ønske, at jeg kunne knipse med fingrene og løse det hele for os alle. Den mulighed er der ikke.

Dét jeg derimod kan gøre, er at invitere forældre til kronisk syge børn med ind i et fællesskab, hvor jeg vil dele ud af mine erfaringer, som mor til et kronisk sygt barn. Et fællesskab i form af en privat gruppe på Facebook for forældre til alvorlig syge børn med en kronisk diagnose, livstruende sygdom i langvarige sygdomsforløb. Formålet med gruppen er at danne et stærkt fællesskab og et fundament, der kan skabe ny viden og inspiration til at håndtere vores udfordringer, både fysiske og mentale, som familier med et kronisk sygt barn.

Gruppens indhold vil sætte fokus på relevante temaer og tage aktuelle problemstillinger op, give ny viden og inspiration og helt konkrete råd, som du kan bruge i din hverdag, så du kan passe på dit barn, din familie og ikke mindst dig selv i denne svære tid.

Med andre ord, missionen er at skabe et unikt fællesskab, der giver positiv inspiration til at løse de daglige udfordringer, man har som familier med et kronisk sygt barn.

Del meget gerne så det vigtige budskab kan nå ud til de forældre og familier, der måske kunne have brug for lidt opmuntring i denne, for os alle, vanskelige tid.

Find gruppen her https://www.facebook.com/groups/561387787830757/

Jeg glæder mig til at hilse på dig!

Kærligst Karen

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *