Tak for dig Katrine Gisiger!

Hvad ??? Jeg vinder da ellers aldrig noget, var ordene da Katrine Gisiger, taggede mig som vinderen af en konkurrence for en uge siden på hendes instagram profil.

Jeg havde deltaget i hendes konkurrence om et håndlavet perlearmbånd min yndlingsfarve turkis, og nu havde jeg sørme vundet!!!

Baseret på min lidt, i forvejen uheldige statistik de sidste par år med alvorlig sygdom, død og ulykke, livet de  fx barn ramt at kræft, mistet far, mor og bror på tre år, samt en levertransplanteret datter på nu 6 år, så må man sige at jeg følte mine chancer og forhåbninger for at vinde i en konkurrence var virkelige små.

Men nææ… Lykken tilsmilede denne gang mig! Tusind tak Katrine, tak for dig. Hvor blev jeg overrasket og glad. I postkassen for nogle dage siden lå armbåndet og hendes super fine postkort med kort budskaber om at leve livet lide mere i overensstemmelse med virkeligheden. Fx. #meresovs og “Pyt-knap – Et tryk og du er videre…”  Elsker det!

For jer der ikke kender Katrine så kan jeg fortælle at det er en ung kvinde, der med hudløs ærlighed,  gennem Bl.a. Podscasten uperfekt, og sine foredrag forsøger at gøre op vores egne fordømme om vores idealkroppe, kvindemønstre og banker noget selvironi ind i bøtten på os selv. Især er jeg blevet opmærksom på, hvor hårde vi kvinder kan være ved os selv, og hvor mange gange vi hopper i spanden med alverdens tænkelige og utænkelige overbevisninger, der hverken tjener os selv på kort eller lang sigt.

I hendes ærlige opslag på Instagram bliver jeg blive mindet om at sorgen har mange ansigter og vi alle har mødt hverdagens forskellige udfordringer. Hun minder mig om at jeg ofte ser verden fra en anden vinkel, nemlig gennem mine total fedtede ”cancermor briller” og jeg får en kærlig kindklasker, når Katrine poster billeder med oppustede maver, og hendes ”pinlige oplevelser” har mindet mig om hvad virkeligheden også indeholder.  Jeg er blevet underholdt, forarget og har grint og grædt med den unge dame. Kort sagt, så er hun helt fantastisk! Jeg kan varmt anbefale at følge hende, for hun deler både glimt fra hendes egen upolerede hverdag og fortæller andres til tider barske og næste ubærlige skæbner i sine Podscasts.

Hun er til stor inspiration for mig og mange andre mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde og udgangspunkter. Især for mig, når jeg trænger til at få trækket proppen af selvhøjtidelighed ud af røven eller når jeg drukner i selvmedlidenhed over egen skæbne, syntes jeg er blevet for fed af dårlig hospitalsmad gennem årene og når mit navlepilleri og mængden af undskyldninger og dårlig samvittighed er ved, at blive for meget…. Ja så ved jeg at det er ved, at være tid til en lille dosis af Katrine Gisiger finurlige og sjove, ærlige og alvorlige Røvsparkendesjoveindslag!

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Tusind tak Katrine, tak for dig og dine skønne opslag og for at minde mig om at livet og sorgen er så mange ting. Hvor blev jeg overrasket og glad, jeg vil bære armbåndet med glæde og stolthed og som en reminder og at vi alle kan være og kan føre en forskel for hinanden i vores liv. Syntes faktisk det nye turkise armbånd klær mine grønne Heroes and Stars armbånd fra vores egen kollektion, som jo netop handler om at vi kan blive helte for hinanden når man bliver organdoner og ikke mindst dem, som blev til helte og stjerner på himmelen.

Så selv om jeg ikke har mødt dig Katrine så føler jeg, at jeg godt kan tillade mig at ønske dig et tidligt godt Nytår og alt det bedste for dig i dit nye 2020.

Glæder mig til at følge dig og din vej i det nye år! Kram fra det nordjyske!

Hop ind på https://www.instagram.com/katrine.gisiger/

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *