Stifter medvirker i NORDJYSKE Direkte i Utzon Center

I aftes var jeg i fint selskab sammen med Niels ”Niarn” Roos, Birgitte Borup, da vi deltog  i et spændende event på Utzon, for et veloplagt publikum. Det var NORDJYSKE Direkte som er et journalistiske sceneshow, som Nordjyske Medier har taget initiativ til.

Det vil sige, at der var flere LIVE interview på senen og det bød på mange personlige fortællinger der lod publikum komme helt tæt på de menneskelige skæbner og fortællinger, der blev fortalt direkte og hudløst ærligt. Der var forskellige gæster på scenen og aftenen bød også på et par musikalske indslag.

Eventen tager afsæt i historier og artikler der tidligere har været bragt i Nordjyske avisen og derfor var det samtidig også et rart gensyn med journalisten, der i 2018 skrev en meget personlig og rørende artikel om vores datters sygdomsforløb. Det var en fornøjelse at være på scenen med dygtige Susie skov foran et udsolgt Utzon og de mange interesserede nordjyske læsere.

Jeg er utroligt taknemmelig for, at blive inviteret til at komme og genfortælle vores historie og give publikum et indblik i vores datters alvorlige og lange sygdomsforløb og om hvordan det blev baggrunden for at vi stiftede Patientforeningen Organdonation ja tak! Det er jo blevet vores hjertesag, at forbedre organdonation i Danmark og tegne et ærligt billede af emnet, som man sjældent møder og være med til give en stemme til de mange familier, der hver dag lever en overset tilværelse med organsvigt og organtransplantation tæt inde på livet.

Min mand Lasse og mit ønske er, helt grundlæggende at være med til at lette tilværelsen for de transplanterede og forbedre vilkårene for dem der rammes, når livet og hverdagen forandres af alvorlig kronisk sygdom og organsvigt. Vi giver en stemme til dem, og sender et håb ud med beskeden om, at det er vigtigt, at vi forbedrer chancerne for at overleve alvorligt organsvigt. Vi må have flere til at tage stilling, og derved hæve doner raten, så vi ganske simpelthen kan redde flere at de menneskeliv der lige nu hænger i en tynd tråd.   Vi må forbedre livskvaliteten for disse danskere og deres pårørende, som er midt i en turbulent tid i deres liv, er alvorligt påvirket af livstruende sygdom.

Jeg er både ydmyg glad og stolt over, at blive inviteret med og jeg er glad for de positive tilkendegivelser jeg blev mødt med efterfølgende. Der var flere gæster, der kom hen til mig bagefter og takkede for at stå frem og dele vores historie og som en sagde ”Jeg vidste slet ikke hvad organdonation indebære, jeg blev virkelig røret til tåre af jeres historie.”

Aftenen bød efterfølgende på ”Meet and greet” i forhallen, hvor vi blev budt på en forfriskning og der blev lejlighed til at drøfte vores indslag med publikum. Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme ud og tale med danskerne til foråret, hvor jeg planlægger foredrag i både Aalborg, Århus og København. Foredraget henvender sig til patienter og pårørende, fagpersonale og fagfolk i sundhedsvæsnet, dem der arbejder med målgruppen, kommuner/sagsbehandlere, skolebørnehaver og vuggestuer samt special intuitioner og private aktører, patientforeninger kort sagt alle der har brug for viden, indsigt og forståelse til at håndtere familiens specielle udfordringer og behov, og ikke mindst hjælpe og støtte barnet i overgangen når det genoptager sin hverdag igen.

Der er mulighed for at booke foredraget til din arbejdsplads, virksomhed, forening eller til Live events, forelæsninger, oplæg eller til debat. Udover foredrag  tilbyder jeg, privat sparring, rådgivning og konsulentbistand, samt undervisning af fagfolk i sundhedsvæsnet, kommuner/sagsbehandlere, i skole, børnehaver og vuggestuer samt special intuitioner. Rådgivning af private aktører og patientforeninger, der har brug for viden, indsigt og forståelse til at håndtere familien og patientens specielle udfordringer og behov, og ikke mindst hjælpe og støtte familien i overgangen, når det genoptager sin hverdag igen.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud og Book det personligt vedkommende, motiverende og livsbekræftende foredrag og husk, at alt vores arbejder er frivilligt og al overskud af indtægterne fra foredragene går til patientforeningen organdonation ja tak!`s arbejde.

Jeg står naturligvis til rådighed på 30 14 14 14 til en uforpligtende samtale, hvor du kan gøre nærmere om muligheden for et samarbejde.

Læs Nordjyske artikel om eventen HER

 

 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *