Smil der smitter!

Det her glade SMIL er en af grundende til Lasse og jeg fortsat vælger, at lægge vores kræfter i frivilligt arbejde for Patientforeningen Organdonation ja tak!

Vi mærker stor taknemmelighed fra de familier, der modtager vores god bedring kuffert, stjernestunder eller Heroes & Stars Legatet Det er det, der gør det meningsfyldt! Uanset hvilken type organsvigt man oplever, alder eller sygdomsdiagnose  – så er det er smilene der gør en forskel for os!

Tak til alle vores medlemmer og til dem der støtter med donationer, personlige indsamlinger og til alle som deler vores opslag og budskaber! Alle bidrag er med til, at sikre vores hjælp når helt ud på hospitalsgangene og hjem i stuerne hos de danske familier, der rammes af alvorlig organsvigt der fører til organtransplantation, kronisk sygdom og livslang behandling.

”Vi som forældre synes det er et super godt, omsorgsfuld og kærligt initiativ præcis svarende til hvad vi tænker Organdonation ja tak står for – Næstekærlighed og kærlighed til livet og det at få en chance til 🙏❤

At se Noras glæde da vi fortalte at hun er en superhelt er det hele værd. Hun spurgte straks om hun måtte fortælle sine venner i SIV at hun er en superhelt som Spiderman…🤣❤ jeg sagde ja men du skal sige I alle er superhelte i SIV 🙏❤ ”

Igen tak for det Karen og tak for alt det I gør ❤

Kærlig hilsen Anja, mor til Nora på snart 5 år

 

Du kan læse om vores arbejde på vores hjemmeside og tegne medlemskab, så er du med til  støtte vores arbejde med blot 68 øre om dagen.

Tak for jer!

#smil #organdonationjatak! #patientforening #arbejdedergivermening #kronisksyge #påtværaafdiagnoser #frivilligtarbejde #hjertetransplantation #levertransplantation #knoglemarvstransplantation #nyretransplantation #lungetransplantation

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *