Sjove tøsetips for børn og barnlige sjæle

Der er sikket rigtig mange små piger, der og keder sig i disse corona tider og har svært ved at få tiden til at gå,. Nu når man ikke kan komme skole og have sin normale hverdag. Vi savner lidt glimmer og kulør på tilværelsen. Gør I ikke?

Se vores Velkomst Video og præsentation herunder


Mange familier er i disse dage optaget af få den nye hverdag og virkelighed til at fungere for alle, grundet Corona virus pandamien i verden.  Nye vaner skal læres, nye hensyn skal tages til hinanden. Lektielæsning, skole hjemmefra og måske skal både far og mor med at arbejde hjemmefra og har travlt og ikke så meget tid til at lege med børnene.  Mange børn ser en helt ny verden og det kan være rart for både voksne og børn at forsvinde ind i filmverden sammen. Søskende leger sammen, driller hinanden og finder tydeligt hinandens grænser når ukendt land betrædes. Familiens overskud prøves af og lades op ved “alenetid for alle” og forældrenes ja hat mht. børnenes tid med IPad en eller spiller på computeren kan let få et hak op i disse tider.

Det er ikke så sjovt…Vi må selv lave lidt tøsesjov!

Som mor til datter, der har overlevet en kræftdiagnose og gennemgået en levertransplantation har jeg et stort kendskab til at håndtere den isolationssituation de danske familier oplever netop nu. Læs om vores tid i isolation her Ventetid & Isolation.

Vi har grundet det lange sygdomsforløb og kroniske tilstand brugt rigtigt meget tid sammen fx under indlæggelser og isolation i hjemmet. Vi er efterhånden blevet eksperter på at finde på sjove spontane lege og ting at lave sammen med få remedier. Vi har oplevet fra tidligere at de helt små simple ting, kan være vildt hyggeligt at gøre sammen. Nogle gange er det bare vildt fedt for børn at få lov til at gøre noget “Lidt voksent”.  De leger, drømmer og øver sig. Jeg syntes det er skønt at vi har en fin og hygge oplevelse sammen. Jeg er fan!

Herhjemme hos os syntes vi det er ved at blive en lille smule svært, at finde på nye, nemme og sjove idéer at lave sammen og det kan være du syntes det samme? Esther elsker at bruge noget af tiden på at lege og klæde sig ud og pynte sig og lege hun skal til en fin fest, hun elsker at få lov til at få neglelak på. Det kan du måske også? Her er et par sjove tøse tips til dig, mor og storesøster eller hele din familie.

  • Det skal du bruge
    Vælg 5 flotte neglelak du vil bruge
    En sølv eller guld til pynt eller hvad du har
    6 tandstikker til at lave pyntepirkker og stjerner med

Fremgangsmåde til at pynte dine negle
Du starter med at farvelægge neglene i forskellige farver i den rækkefølge du finder pæneste
Lad det tørre helt. Syng et par sange imens du venter
Når lakken er helt tør, kan du pynte og tegne som du har lyst.
Esther valgte prikker på den ene hånd og striber på den anden, det er kun fantasien der sætter grænser.

Det er nogle små børnenegle og derfor kan det være svært at tegne tydelige motiver, derfor er det nødvendigt at benytte små spidse tandstikker til at dyppe i lakken og tegne med.

Løft forsigtigt lakkens pensel på at flasken og før tandstikken spids mod penslen og påfør efterfølgende spidsen ned på den tørre lak på fingeren. Lav striberne lige eller skrå eller på sværs eller slå dig løs med masser af prikker.

Hav det sjovt og hyg jer & pas godt på dig selv, din familie og husk, at du gerne må ligge fotos af dine fine negle på Instagram, Vi vil ELSKE at se dem på (altså måske din mors eller storesøster instagramprofi) 😉 Husk at, bruge Hashtag #sjovetøsetips #tøserogsjov #cancerfamilie.dk så vi kan finde dem…

Tak fordi du så med –  Se takke videoen her

Hvad siger I til at få flere underholdende tøsetips fra os den næste tid?  Smid et LIKE hvis du er frisk! Så kan det være vi finder på flere sjove skønne tips i fremtiden…

Rigtig god fornøjelse!

Vi ses – Kærlig hilsen Esther & karen

 

 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *