Selfcare & Selvforkælelse

IMG_0062indgang

For længe siden skrev jeg et blogindlæg om, hvordan jeg længtes efter en fridag, hvor jeg bare kunne stikke af fra det hele og være alene. Stikke af fra det faktum, at min datter på 4 århavde været igennem et langt kræftforløb, og kæmpede nu med at blive stabil efter en levertransplantation. Jeg var virkelig låst fast og var opslugt af behandlingen af Esther. Hendes medicin og væske behov var på det tidspunkt hver time. Jeg var presset max, og Esther må have hadet, at jeg forstyrrede hende evigt og altid, med noget der skulle gives i hendes nasalsonde. Nu, når jeg tænker tilbage og skriver om det kan jeg næsten ikke forstå et det var vores virkelighed. Jeg forstår slet ikke at vi/jeg kunne holde til det? Tror kun mennesker, der har prøvet det forstår. Det var urimelige og umenneskelige vilkår, som man lever under, for man har intet valg.

Den fridag, gik jeg og drømte om, gjorde at holdt modet, når dagene var lange og hårde. Den fridag jeg ville få, når Esther ville blive så stabil, at hun kunne være i børnehave og kunne modstå mere. Men den dag lod vente på sig, ja det er jo gået op og ned med hendes fremgang, og hendes hverdag har været præget af sygdom og tilbagesæt.

Til min fødselsdag i sommers havde mine veninder/musketerer hørt mine bønner og gjort det mulige for mig at få en længe ventet fridag. De overraskede mig og gav mig to gavekort til det jeg allerhelst ville lave på min fridag. Læs tidligere indlæg  En fridag fra kræftverden og Glædeståre & ømme danseben – Nu er dagen endelig kommet og det er tid til at indfri et af de gavekort jeg fik. Nemlig et gavekort til en klassisk ansigts behandling hos Hasseris Skin Lounge i Aalborg, ved en sød og dygtig ung pige, der hedder Daniella.

IMG_0045ok1
Det var prikken over I et for mig efter 9 dage på Karens Selfcare sundhedsboost med C9 fra Forever Living, hvor jeg ikke indtog mejeriprodukter, hvidt brød, pasta, ris og sukker, kaffe, alkohol og sodavand og juice. Det fortjener en treat, en forkælelse og det må man sige at det var. Det var nok en af de bedste ansigtsbehandlinger jeg har fået so far. Jeg taler ud fra, at jeg selv er uddannet kosmetolog og har en del erfaring som selvstændig frisør og kosmetolog. Det var virkelig behageligt, og det gav mig lige det forkælelses boost jeg havde brug for. For der er noget helt særligt over, at kunne slappe af og tage imod, og bare nyde alene tiden roen og velværet. Dejlig enzympeeling, dybterens og lækker massage og maske, hvilket var en af de helt vilde, både på effektivitet og af udseende og følelse. Ikke mere tør hud til mig, tak.

IMG_0057maske1

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der, og næste gang tror jeg, at jeg vil prøve en ansigtsbehandling med mere massage. For det var virkeligt godt. Balsam for sjælen, og mens jeg fik ansigts behandling, kunne jeg sende taknemmelige tanker til mine veninder for den skønne fødselsdagsgave. TAK!!!

Det var en rigtig dejlig oplevelse og jeg følte mig rigtigt godt tilpas, og i gode hænder og min hud føltes som skabt på ny. Jeg føler mig parat, skarp og klar til i næste uge, hvor jeg endelig kan afsløre en hemmelighed og noget af det jeg har arbejdet på længe… #altdetjegharoppeiærmet. Jeg glæder mig helt vildt, for jeg ved,at det kommer til at få stor betydning for os og indflydelse på en hel masse danskeres fremtid.

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *