Samfundssind & Håndsprit

For nogle uger siden var jeg på havnefornten i Aalborg for, at medvirke i optagelserne af et TV program der skulle produceres af BB Medier til TV2 Nord og TV2Midtvest.

Se med i aften 19.50 på tv2Nord og på Tv2 Midt vest, hvor jeg medvirker i TV programmet Samfundssind & Håndsprit som BB Medier har produceret. Det er blevet til et spændende og tankevækkende program, der stiller skarpt på danskernes oplevelse af, hvad vi har lært af at være under Coronakrisen og lockdown.

For noget tid siden blev jeg inviteret til at medvirke i et Tv-program, der sætter fokus på hvad samfundet og danskerne har lært under Corona krisen og hvad vi tager med os videre her efter Corona blev en realitet og ny virkelighed i vores hverdag og liv. Jeg blev bedt om at reflektere og dele min håndtering under den nuværende Corona-krise og samtidig drage paralleller til den tid jeg oplevede under min datters kræft og transplantationsforløb. og ikke mindst se denne krise med personlig erfaring fra mit liv som mor til et kronisk sygt og isoleret barn.

I programmet bliver vi alle 6 deltagere bedt om at vise tre billeder fra vores mobil som vi har taget under corona, som vi hver især syntes har et vigtigt budskab.

Måske har du også gjort dig nogle tanker og lært nye personlige færdigheder undervejs? eller opdaget helt nye sider hos dig selv, af din partner eller familie? Hvilke tre ting har du reflekteret over? Hvordan har du oplevet danskerne udviser og har udvist samfundssind?

Hvad vi tager med os fra krisen er jo helt individuelt, men jeg er overbevist om vi alle tager ny viden med os. Måske er det ikke tydeligt endnu hvad det har lært dig, måske kan du først se det senere – sådan er det ofte med den forandring som kriser bringer med sig.

Læs mere om programmet`s indhold og mine reflektioner, som mor til et kronisk sygt barn i denne artikel på TV Midtvest`s hjemmeside 🙂

https://www.tvmidtvest.dk/coronavirus/samfundssind-haandsprit-hvad-har-vi-laert-af-coronakrisen

Kan du ikke vente til i aften kan du se programmer her

https://www.tv2nord.dk/coronavirus/isolation-og-videomoeder-hvad-har-vi-egentlig-laert-af-coronakrisen

Jeg syntes det er blevet til et rigtigt godt porgram, der er mange fine pointer og det samlede vigtige budskab er bare lige så aktuelt nu og i fremtiden. Håber i ser med…

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *