Rasmus Munk bliver ny Ambassadør for Organdonation ja tak!

Vi er så stolte over at Rasmus Munk fra Alchemist har sagt ”ja” til at være ambassadør for vores patientforeningen Organdonation – ja tak!

🙂❤️ Det er med stor glæde, at vi kan præsentere jer for Organdonation – ja tak’s nye ambassadør Rasmus Munk. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde, hvor vi sammen med Rasmus vil sætte fokus på donormanglen i 🇩🇰 DANMARK 🇩🇰, så flere husker at tage stilling til organdonation.❤️👍

Rasmus er køkkenchef og medejer af den prestigefyldte og verdenskendte restaurant Alchemist, hvor han ved hjælp af molekylærgastronomien skaber madkunst med mening ud fra en holistiske tankegang.

Vi havde fornøjelsen af at blive inviteret til møde i restauranten Alchemist på Refshaleøen med Rasmus og Katja i efteråret 2019. Rasmus og jeg havde kontakt i 2017 hvor vi tale om hans daværende resturant hvor han fik rigtigt mange af sine gæster til at tage stilling til om de villle være organdoner. Jeg havde fulgt Rasmus arbejde længe, og gået med en drøm om vi måske en dag kunne samarbejde om at sætte fokus på organdonation.

Vi var meget glade for mødet som blev indledt med synet af denne tonstunge bronze dør der i sig selv var en magtdemonstration uden lige. Vi blev budt indenfor af daglig leder Katja Seerup Clausen og blev forklaret baggrunden og konceptet gennem en rundvisning af alle restaurantens rum. Det var en KÆMPE oplevelse at være med bag om setuppet, og jeg kan næsten ikke forestille mig hvilken stor oplevelse det må være at spise der en aften. Vi var målløse over det kæmpe store arbejde, der er lagt i HVER en detalje, indretningen var overdådig og gennemtænkt. Rummene og atmosfæren helt unik. Gæstfriheden og velvilligheden til at lytte på vores nordjyske idéer og drømme var varm og imødekommende.  Tænk, at al min nervøsitet landede trygt i favne på Rasmus og katja og tænk, at han melder sig under fanen på vores hold!

Vi er glade for at samarbejdet nu endelig kan offentliggøres og vi ser frem til at Rasmus skal hjælpe os med at sætte endnu mere fokus på vores arbejde og ikke mindst, at gøre stillingtagen til organdonation noget naturligt vi alle gør og taler med vores nærmeste om. Rasmus har selv haft organsvigt i sin omgangskreds af bekendte, så han ved om nogen hvad det vil sige at se alvorlig sygdom og organsvigt påvirke familie, venner og kollegaer.

Hvad har gastronomi i  verdensklasse at gøre med organdonation? Det  kan du læse mere om her på vores hjemmeside…

http://www.organdonation-ja-tak.dk/…/rasmus-munk-bliver-ambassadoe…

Vi er stolte over at Rasmus har sagt ”ja” til at være ambassadør for patientforeningen Organdonation – ja tak! Rasmus bliver nu en del af et stærkt team hvor Bl.a. Ibi, Neel Rønholt, Manu Sareen, Christinna Pedersen, Maibritt-Wingsø, MusikBeRiget og Thomas Kastrup-Larsen der alle står sammen med os, om vores gode hjertesag!

Vi glæder os til at komme i gang med vores fremtidige samarbejde, hvor vi sammen med Rasmus vil sætte fokus på donormanglen i 🇩🇰 DANMARK 🇩🇰, så flere husker at tage stilling til organdonation.

❤️ TAG STILLING

Har du ikke taget stilling til organdonation, så kan du gøre det lige her på http://www.redliv.nu

God weekend… 🙂

Lasse & Karen
Cancerfamilie & Patienforeningen Organdonation – ja tak!

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *