Ny Podcast Din datter har kræft

På et af årets sidste dage, er der også lige en lille Nytårshilsen fra mig. Jeg har gemt det bedste til sidst, så at sige…

Det har været et mærkeligt år for os alle, hos cancerfamilie.dk er det bestemt ingen undtagelse. Heldigvis har det samtidig været et år med mere roligt og stabilitet og få indlæggelser for Esther og vores familie.  Det afspejler sig også i antallet af blog indlæg i 2020 og der kommer en lille opfølgning i det nye år.

😉 Mon denne podcast Perfekt Uperfekt af Katrine Gisiger hvor jeg medvirker, kan give anledning til eftertanke over det år vi lægger bag os, og muligheden for at reflektere over hvad vi ønsker 2021 skal bringe med sig af nye håb og muligheder?

I Katrine Gisiger podcast, fik hul helt ind igennem til mit sårbare og ærlige, da jeg fik muligheden for, at fortælle mine meget personlige refleksioner og tanker omkring hvad jeg har lært af min datters sygdomsforløb, Bl.a. der var årsagen til min mand og jeg startede patientforeningen Organdonation – ja tak! Jeg håber at alle der lytter med for muligheden for at reflektere over deres eget liv og holdning til organdonation.

Jeg er stolt over, at have fortalt vores families historie, det er også velvidende at det er meget personligt og  ærligt indblik i min personlige sorg og i vores liv. Da jeg lyttede til den færdige version af podcasten, gav den mig både kuldegys, et stik i hjertet og en lille tåre i øjenkrogen,  Wow Katrine … bare wow!

I sine podcast stiller Katrine hudløst ærligt og skarpt på Bl.a. de svære og skæve sider af livet, de emner der rammer mennesker dybt og tvinger os til at forholde os til livets på samme tid allermest ubarmhjertige og givende sider. De situationer og livsvilkår, der præger mennesker og sætter dybe aftryk i vores liv.

Vi har alle vores historier som vi altid har med os – hvilke drømme tager du med ind i det nye år 2021?Hvad  tager du med, og hvad ligger du bag dig?

Måske er 2021 året hvor du tager stilling til organdonation?

Godt Nytår til alle! Pas på jer selv – Vi ses i det nye år! Hvor jeg glæder mig til at fortælle lidt om året der gik! oh mine forhåbninger til 2021

Lyt til Podcasten HER 

Læs mere om Katrine Gisiger på hendes hjemmeside https://katrinegisiger.dk/

 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *