I DID IT – DONE!

IMG_9535nyt-liv2

I DID IT – DONE!
Det er næsten med vemod, at jeg i dag når i mål og har gennemført min del af Karens’ selfcare sundhedsboost med programmet C9 fra Forever Living! Jeg er lettet og stolt over, at være nået i mål!  Nu er det afgørelsens time kommet og vi skal have lagt fordele og ulemper på bordet! Nå, jo og så er der også noget med en vægt og et målebånd…

Det er været noget af en oplevelse at gennemgå C9 programmet. Det har krævet al min vilje styrke og nogle ret stærke overbevisninger. Det er så dejlig en følelse at være kommet så lang og helt i mål. Jeg syntes det var hårdt, og især weekenden var vanskelig, at komme igennem. Nok mest fordi det var konstant fristende at se, hvad familien spiste og med den lethed de kunne vælge imellem det de havde lyst til. Motionsdelen var jeg også udfordret på, da tiden var knap, – og da jeg endelig fik tid ville begge børn både kigge på og være med. Det får man ikke så meget effektiv træning ud af. Det var nemmere i hverdagen, at lave mine trænings programmer.

Jeg er som sagt nærmest lidt ked, af at jeg skal stoppe, for det er faktisk nu jeg føler mig allerbedst tilpas. Jeg kender dagsskemaerne, er fortrolig med rutinerne ang. motionen, væskeindtaget kører og jeg syntes, at det er nu jeg begynder, at føle overskud. 9 dage helt uden mejeriprodukter, hvidt brød, pasta, ris og sukker, kaffe, alkohol og sodavand og juice. Jeg savner ikke de fødevarer, men jeg længes efter mit ristede rugbrød med emmentaler og mine skrivelakridser. Til gengæld kommer jeg ikke til at savne Forever Gelen…

IMG_0031gelGelen en rigtig feststopper, vi blev aldrig rigtig venner…

Jeg må være ærlig og sige, at jeg nok havde håbet på, at vægttabet var mere, men taget i betragtning at det er et sundhedsboost og ikke en kur, så syntes jeg det er ok. Det der er afgørende er, at jeg har bevist overfor mig selv at, jeg har flyttet mig mentalt og jeg har fået nogle nye sunde vaner lagt ind i mit liv. Jeg ved nu, at jeg kan tage nogle fornuftige valg og at jeg er på rette spor. De sidste par kilo ryger af, det er jeg slet ikke i tvivl om. Det der stadig var min helt store positive overraskelse er og bliver dog, hvilken fornøjelse det var at starte på både træningen og yogaen. Det bliver en ny del af mit liv som jeg helt sikkert vil tage til mig.

Alt i Alt! Super skøn oplevelse! Kan kun varmt anbefale C9 programmet og denne måde at få renset kroppen på. Det har en vildt god effekt på hele kroppen, jeg er vild med den følelse jeg nu står tilbage med. Jeg har måske ikke tabt mig alt det jeg håbede på, men jeg kan mærke og se at min krop har ændret sig og helt ærligt, bare imellem os to, så er min muffin/sidedelle der stadig, men den er blevet betydeligt mindre. Det har helt klart forandret min kropsfremtoning, og jeg kan mærke, at der er blevet mindre, at proppe i mine jeans. Jeg kan se jeg har tabt mig i ansigtet, min hud er blevet langt fastere og min rynker omkring øjnene er reduceret. Det er alligevel nok lidt vildt! Jeg er fan! Jeg skal helt sikkert på C9 igen… snart!

Resultatet af mine anstrengelser blev
Ved starten.  Vægt 64,5kg – bryst 97cm – arm 32cm –-talje 103cm – lår 60cm – hofte 105cm Slut resultat. Vægt 62,0kg – bryst 94cm – arm 30cm – talje 93cm – lår 57cm – hofte 100cm

img_9897bukser2
Før

 

IMG_0127skibukslangtfre
Efter

Jeg fortætter med min træning, yoga og gåturene, det bliver en del af min nye hverdag.  Det giver mig noget håndgribeligt, som jeg selv kan påvirke. For måske er denne Karens Selfcare, egentligt bare et udtryk for, at jeg er ved at have overskud til selv, at tage føring over en del af mit liv, som har været nedprioriter sammen med så meget andet. Endelig et fysisk bevis på, at jeg er ved at genvinde kontrollen over mit liv. Jeg er stadig ombord på det tog, der tog mig ufrivilligt med da Esther blev syg. Men det er min selvkontrol og vilje, der nu at afgøre om jeg klarer det sidste stykke uden, at blive bims i bøtten… Èn ting er sikkert. Det her var en rigtig god oplevelse, og dem samler jeg på…

Tak fordi i læste med på mine indlæg i min nye univers, om mit sundhedsboost, der var de første på den nye kategori Livsstil. hvis nogle er blevet inspireret så er det sidste chancer i dag til, at benytte rabatkoden Cancerfamilie.dk på myaloevera.dk/bymadsgaardforeverliving eller følg med på Facebook 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *