Go`Morgen P3 & Organdonation ja tak!

Jeg er simpelthen så stolt!

Endelig kan jeg afsløre, at vi i september blev kontaktet af P3 og inviteret med til redaktionens møde i Danmarks radio og har siden haft et tæt samarbejdet hvor vi Bl.a. har klædt dem på med viden om formodet samtykke.Vi har informeret dem om den seneste udvikling omkring den bløde model vedr. automatisk organdonation i udlandet og herhjemme. Vi har Bl.a. stået for at levere 3 cases der alle har haft organdonation tæt inde på livet. Se hele ugens program HER

Lyt med i næste uge, hvor vi sammen med P3 sætter fokus på organdonation og de mennesker det handler om. Organdonation har mange ansigter og bag hver historie er der et menneske med en personlig beretning om organsvigt. Det er familier der er ramt af sygdom så alvorlig, at der ikke er tale om en midlertidig sygdom der går over af sig selv, der er tale om så kritisk en situation, hvor det handler om liv eller død for den enkelte. Det er den barske sandhed.

Målet for ugen er at få 5.000 danskere til at tage stilling til organdonation. Og det er jeg faktisk ret stolt over at være en del af. Vi er med til at sætte fokus på formodet samtykke og organdonation i Danmark vi gør en forskel for mennesker og deres familier der er ramt af organsvigt. Vi har med andre ord været med til leverer et hæsblæsende spændende program til deres lyttere i næste uge!

Vi knokler døgnet rundt på alle mulige tidspunkter og forsøger at balancere vores frivillige arbejde ind i en travl hverdag med arbejde og som børnefamilie. Vores patientforening giver en stemme de mennesker, der er ramt af organsvigt og på venteliste til en organtransplantation. De skal ikke føle sig oversete og alene, så vi giver dem en stemme i samfundet og kæmper hver dag for at nedbringe tiden på ventelisten og forbedre vilkårene for de ramte familier. Vi forsøger at vise omverden hvorfor det er så vigtigt, at tage stilling til organdonation,  Mange danske familiers hverdag er præget af sygdom, og mens de kæmper deres livs kamp for at bevare livet, gør vi hvad vi kan for, at få flere til at forstå at Organdonation vigtig for os alle sammen, for organsvigt skelner ikke mellem alder, status køn –  det kan ramme os alle.

Det syntes jeg da godt vi kan tillade os at være stolte af, ikke?

❤️ TAG STILLING
Har du ikke taget stilling til organdonation, så husk at du kan registrere din holdning i donorregistret her på http://www.redliv.nu

 

 

 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *