Fantastisk fredag!

Træt, glad og stolt afsindig taknemmelig!

I går var en helt fantastisk dag! Først premiere på vores nye hospitalet event med Ambassadør og Musik leg og læring på børneafdeling på Aalborg sygehus med Ambassadør Christinna Pedersen til fordel for de indlagte børn. Her blev der sunget, danset, delt bamser og bolsjer ud og skrevet autografer. 🎈🎁🎶🎸🎁 🙂 Det var dejligt at gøre en forskel for de indlagte børn og deres familier… tankerne kom væk fra alvorlig kronisk sygdom for en stund.

Derefter en helt fantastiske dag med TV-optagelse med BB Medier, af vores første kampagnefilm for Organdonation ja tak!

Det er så vanvittigt al den opbakning vi har mødt fra JER og vores ambassadører og samarbejdspartnere som alle har hjulpet med til at alt dette kunne lade sig gøre! Det er alt fra T shirts leverandøren, den der har lavet vores balloner fra badgeland, nye flyers, og ikke mindst Thomas fra den skaldede pædagog, og vores ambassadører Christinna og Ibi Makienok.

Vi kan næsten ikke vente til sidst i juni måned, hvor vi endelig kan afsløre for jer, hvad det er vi har haft gang i i månedsvis. Lige nu kan vi kun røbe at konceptet hedder 💪❤️⭐️”Heroes & Stars – og at det kommer til at sætte fokus på organdonation og til at gøre en forskel for de familier som rammes af alvorlig kronisk sygdom som følge af organsvigt.

Vi håber, at rigtig mange vil følge med og støtte os, så vi kan fortsætte vores arbejde for at forbedre organdonation for os allesammen i 🇩🇰 DANMARK 🇩🇰 og vilkårene for de 1.000 vis af danske børn, unge og voksne, som er ramt af alvorlig kronisk sygdom som følge af organsvigt.

Jo flere der støtte os – desto større indflydelse og forskel kan vi gøre!!! 💪❤️👍 ❤ TEGN MEDLEMSKAB her på vores hjemmeside… http://www.organdonation-ja-tak.dk/medlem 👍 GIV ET BIDRAG på MobilePay til nummer 65 900.

Rigtig god lørdag til jer alle derude… 🙂

 

 

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *