Esthers fødselsdag for klassen.

Esther havde inviteret pigerne fra sin klasse til fødselsdagsfest i Leos Lege Land i Aalborg.

Vi har altså nok at se til for tiden, oven på en dejlig travl juleferie, en vores nye år nu sat igang med mange nye opgaver og ting på programmet. Vi tilbragte dagen i selskab med super søde og dejlige små piger. Det kunne simpelthen ikke have været gået bedre. Esther havde glædet sig rigtigt meget til sin fødselsdag og var pivstolt. Det er også stort, at få lov til at være sammen med sine klassekammerater og fejre sin 6-års fødselsdag. Det var med en anelse kort varsel vi inviterede, og modtog heldigvis kun et afbud. Jeg syntes det var skønt at komme ud at huset og at slippe for ansvaret med at planlægge og forberede til en fødselsdag.

Dagen started kl. 10.30 i leos Lege land og vi havde en rigtig dejlig dag, bortset fra det tidspunkt, hvor Esther blev væk undervejs og vi alle ledte efter hende i et stykke tid og fandt hende inde i prinsesserummet med en af pigerne. Vi blev enige om, at man ikke går ind i rummet før tid og uden at sige det til en voksen. Udover det stunt, kunne simpelthen ikke være gået bedre, alt var helt perfekte og stor ros til personalet for at sammen sætte det perfekte arrangement for børnene med leg og underholdning, Pop Corn, saft pølse og brød og is til dessert. Det var bare dejligt at se 9 unger rende rundt og give den fuld gas. Det var noget af en opgave at holde styr på dem for de var overalt. Konstant i bevægelse og videre til en ny leg et nyt sted. Det var så sjovt, at lege med nogle af dem i kugle ”kamp” med kanoner der kunne skyde skumgummibolde fra piratskibet. Johan og hans ven Victor fra skolen, var i den grad med til at sætte skub i jagten og måtte flere gange løbe væk fra pigerne, der bare blev for meget. Ps. drengene rammer meget godt, når de skyder med kanonerne….

De hyggede sig og det var en fornøjelse at kunne overraske alle med et flot pyntet rum med prinsessetema med fine Prinsesse Sofia ting. Da Esther i 2014 var i starten af sine kemo behandlinger, havde en af Johans daværende pædagog fra skolen, skønne Rikke Delfs (som vi stadig savner) taget initiativ til at kontakte Disney og fortalt om Esthers situation og at hun kort tid forinden havde modtaget hendes kræftdiagnose.

De sendte Esther en lille hilsen, som vi ville give hende den dag hun blev raskmeldt for kræft. Men den dag var længe om at komme da hun kom på venteliste til et nyt organ. Venteliden trak ud som bekendt en del ud. Da hun var blevet transplanteret, var den fødselsdag, hvor hun kunne invitere børnehaven hjem, var det ikke lige oplagt at bruge et Prinsesse Sofia temaet, da der var alt for mange både drenge og piger. Så Vi har ventet længe og glædet os rigtigt meget til, at give den her overraskelse til Esther.

Så endelig kunne vi tage den gemte kasse med Sofia ting frem. Esther anede intet om den og det var en kæmpe glæde og fornøjelse, at kunne afsløre den for hende. Hun blev overrasket og rigtig glad, da hun selv fandt kassen, der stod klar foran døren da vi var på vej hen til Leos Legeland. Hun blev meget glad og var ellevild over, at Prinsesserummet i Leos Legeland lige ville blive en tand mere prinsesseagtigt! Der var pynt, masker service og servietter og meget mere. Og sidst men ikke mindst en personlig hilsen i et fint lille brev.

Vi takker alle pigerne for en skøn dag og de mange fine fødselsdagsgaver. Jeg tror der er nogle glade, tætte piger der sover godt i aften. Der er ikke noget bedre end at se ens barn opleve en dejlig dag med en flok skønne unger og styrke de sociale bånd og venskabs relationer. SÅ fedt, at være vidne til en lille gruppe, lære ad og hjælpe hinanden, mens at har  en dejlig dag sammen. Jeg er overbevist om, at de piger vokser sig større sammen og får et rigtig dejligt sammenhold i deres klasse i årene frem over.

Vi sige bare, tusind tak for i dag 😉

 


2 kommentarer on Esthers fødselsdag for klassen.

 1. Marianne
  6. januar 2019 kl. 22:27 (1 år siden)

  Skøn skøn læsning

  Svar
  • Karen Heidelbach
   6. januar 2019 kl. 22:41 (1 år siden)

   Tak kære Marianne…

   Svar

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *