Debut på BT LIVE streaming

”Nogle dage er bare mere meningsfulde end andre.” –  Det var SÅ spændende, at være gæst hos BT og medvirke i deres  LIVE Streaming  i dag på Facebook, hvor jeg svarede på spørgsmål om organdonation fra BT’s læsere. ⁣🙂⁣Vi er taknemmelige for, at få muligheden for, at sætte fokus på formodet samtykke og organdonation sammen med BT – Og Vi er glade for, at kunne fortælle danskerne om vigtigheden af, at alle får tage stilling til organdonation.⁣

Det var overvældende, at vores indslag allerede har haft 25 tusindende visninger bare i dag! Det er flot, at vi har kunne nå ud til så mange danskere med vores budskab om formodet samtykke. Vi har fået 60 kommentar på vores egen Facebookside med positive tilbagemeldinger.  Det er helt vildt at opleve den enorme opbakning vores indslag har fået og mon ikke vi har formået at få forklaret flere danskere om, hvad Automatisk organdonation egentligt går ud på?  Det var rart at kunne fortælle om vores arbejde til BT`s læsere og om hvordan vi, der har haft organsvigt tæt inde på livet, faktisk oplever de livsændrede vilkår i vores hverdag, både fysisk og mentalt.

Måske er vi også heldige at der er et par danskere, der har taget stilling til om de vil være organdonorer eller ej, hvis de skulle komme i den ulykkelig situation?

Jeg går træt til ro i aften med en god mavefornemmelse. Jeg er glad og pivstolt, hvis jeg skal være ærlig. For jeg har været nervøs, forberedt mig grundigt, og er glad for at jeg ikke fik sagt noget sludder eller gik helt i sort. At min stemme på et tidspunkt knækkede, da jeg blev rørt og bevæget af en læseres kommentar, er jo egentlige bare menneskeligt ikke`?  Jeg er jo ikke lavet af træ vel?

Se dagens live streaming her ⁣Vil du være med til at forbedre organdonation i 🇩🇰 DANMARK 🇩🇰 og vilkårene for de danskere som rammes af organsvigt? Så se her hvad du kan gøre…

⁣⁣❤️ TAG STILLING⁣Registrer din holdning til organdonation på http://www.sundhed.dk⁣⁣❤️ GIV ET BIDRAG⁣Støt os via MobilePay til nummer 65 900⁣⁣❤️ TEGN MEDLEMSKAB⁣Støt os ved at tegne medlemskab på vores hjemmeside… http://www.organdonation-ja-tak.dk/medlem⁣⁣På forhånd tak for din støtte…⁣Organdonation – ja tak!

 

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *