Hjælp Organdonation – ja tak! med at vinde årets Juledonation på 50.000 kr.

Organdonation – ja tak! er én af tre organisationer, der har mulighed for at vinde årets 🎄❤️ Juledonation på 50.000 kr. fra Nordea Danmark

DEL gerne… Kære Alle… 💪❤️ Hjælp os med at vinde 50.000 kroner!!! Organdonation – ja tak! er én af tre organisationer, der har mulighed for at vinde årets 🎄❤️ Juledonation på 50.000 kr. fra Nordea Danmark til vores arbejde for mennesker med organsvigt og deres pårørende.

💪❤️ Du kan hjælpe os med at vinde ved at DELE & LIKE billedet med Organdonation – ja tak’s logo i nedenstående opslag (OBS: Det er på Facebook – du skal ind og like selve billedet, ikke blot opslaget.)

ℹ️ Den organisation, hvis billede får flest likes, vinder – så STEM på os – så vi kan gøre endnu mere for at forbedre organdonation i 🇩🇰 DANMARK 🇩🇰 og for familier med organsvigt. 🙏❤

Der er lige nu 450 danske børn unge og voksne der er på ventelisten til et nyt organ. De er en del af en oversete patientgruppe, der ikke sættes fokus på fra samfundets side. De har nemlig ikke kræfterne til at kæmpe for deres sag mens de er alvorligt syge. Derud over er der mennesker der endnu ikke er syge ”nok” til at komme i betragtning til en plads på ventelisten. Disse patienters livskvalitet forringes og påvirkes af alvorlig sygdom, og hele familien efterlades i en usikker og umenneskelig situation. Nogle venter i årevis, andre venter forgæves.

Netop dette manglende på fokus og opmærksomhed på denne patientgruppe, gør behovet for, oplysning om organdonation, og at forbedre og minimere den lange ventetid, enorm.  Vores Patientforeningen den eneste organisation, der taler for indførelsen af formodet samtykke, og vores opgave er at varetage de transplanteredes interesser og vi kæmper for at forbedre vilkårene for denne oversete patientgruppe.

Det er på baggrund af vores egen erfaring og den viden vi har fået under Esthers sygdomsforløb som gør, at vi gerne vil hjælpe og gøre en forskel de danske børn og deres familier, der i fremtiden også får brug for hjælp. Hvert år rammes mange danskere af kronisk sygdom og kommer på ventelisten til et nyt organ. Lige nu venter ca. 450 på et livsreddende organ.

Kendskabet til organdonation, og dets konsekvenser er desværre ikke udbredt hos den danske befolkning. Den manglende interesse på området og for denne patientgruppe, udgøre både et samfundsmæssigt en økonomisk udfordring, men også for den enkelte patient er der store konsekvenser.

Organdonation – ja tak`s initiativ og formål er, at redde LIV og forbedre organdonation for os allesammen i DANMARK samt vilkårene for de over 450 børn, unge og voksne, som venter på et nyt organ lige nu, og at forbedre tilværelsen for de 1.000 vis af danske familier, som er ramt af kronisksygdom og organsvigt og derved får organdonation tæt ind på livet.

Vi arbejder for at få, at der sættes meget mere fokus på hvor lidt ressourcer, der er til disse kroniske syge patienter med organsvigt og deres familier. De har brug for mere støtte, og en organisation der arbejder for dem og som de kan vende sig mod og få hjælp og rådgivning hos. Det er altafgørende, at der findes hjælp at hente, så støtten kan nå helt ud på hospitalsgangene og ud til de familier, som har fået deres liv og tilværelse væltet omkuld – og som er påvirket af livstruende kronisk sygdom fordi familien pludselig bliver ramt af organsvigt

Organdonation ja taks ønske er at være med til at lette tilværelsen for de transplanterede og forbedre vilkårene for dem og deres familier, når livet og hverdagen som pludselig rammes af alvorlig kronisk sygdom og organsvigt. Vi giver håb og øger livskvaliteten for disse danskere og deres familier og pårørende som er midt i en turbulent tid i deres liv, hvor deres søskende, far eller mor, er alvorligt påvirket af livstruende sygdom.

Du kan læse om vores hjertesager her & Alt du skal gøre for at hjælpe os med at vinde er;

💪❤️ DELE & LIKE billedet med Organdonation – ja tak’s logo i nedenstående opslag (OBS: Det er på Facebook – du skal ind og like selve billedet, ikke blot opslaget.)

ℹ️ Den organisation, hvis billede får flest likes, vinder – så STEM på os – så vi kan gøre endnu mere for at forbedre organdonation i 🇩🇰 DANMARK 🇩🇰 og for familier med organsvigt. 🙏❤🙏

På forhånd tak for din støtte…🙂  På vegne af Organdonation – ja tak! Karen Heidelbach

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *