Børn & Organdonation i Danmark

Untitled-1
Foto. Petra Theibel Jacobsen.

Nu er det endelig ingen hemmelighed længere. Jeg har glædet så meget til at fortælle jer, at jeg for nogen tid siden indledte et samarbejde med  journalist Maja Funch fra Kristeligt Dagblad. Sammen har vi sat fokus på “Børn og organdonation i Danmark”.

Det har stået på et par uger og bliver til en serie artikler om vores families historie der blev ændret en sensommerdag i 2014. Den første artikel handler om vores datter Esther, der fik konstateret en sjælden levertumor, Hepatoblastom.

Denne artikel bliver bragt i forbindelse med en stor nyhedshistorie, der dækkes netop i dag med bl.a helt nye offentliggjort tal om børn og Organdonation i Danmark. Derefter følger endnu et par artikler, om det at være en kræftramt familie og om hvordan det påvirker hele familien som fint beskriver hvilke udfordringer og konsekvenser, det har.

Læs med her når journalisten Maja Funch så fint beskriver den verden, min familie og jeg befinder os i. Endnu engang åbnes døren ind til vores verden og giver et helt unik indblik i en så ellers lukket verden. Maja sætter nærværende og vedkommende ord på vores liv og beskriver vores tanker og oplevelser igennem Esthers sygdomsforløb. En periode hvor ventetid, drømme og håb, flød sammen til et magtesløs mareridt der siden har været vores liv og virkelighed igennem de sidste to år. En virkelighed vi ikke kan ændre.

Følg med her på min blog den næste uges tid, hvor Maja Funch og jeg inviterer dig med på en rejse ind i en anden verden, en tidrejse til en parallel verden, milevis langt fra din almindelige hverdag og virkelighed. Og så alligevel ikke. Desværre bliver denne verden et mareridt for mange familier hvert år…

Jeg glæder mig til sammen med Maja Funch & Kristeligt Dagblad, at sætte fokus på børn og organdonation og de alvorlig de sygdomme, der hvert år rammer børn og unge og deres familier i Danmark.

Du kan læse den første artikel “Børn & Organdonation i Danmark” her.

Svar på dette indlæg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentér *